Hvordan man kan ændre koden på en Hampton Bay loftsventilator

June 10

Hvordan man kan ændre koden på en Hampton Bay loftsventilator

Hampton Bay er i butikken mærke af loft fans eksklusive til Home Depot. Fans kommer i en bred vifte af størrelser, stilarter og farver. Nogle Hampton Bay loft fans har også fjernbetjening evner. Undertiden kan radiostøj fra apparater forstyrre signalet mellem fjernbetjeningen og modtageren på fan. Ændre kode på Hampton Bay loft fan normalt korrigerer dette problem. Modtager og fjernbetjening har skifter meget gerne gamle garage døråbnere. Disse parametre er nøglen til at ændre koden.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til Hampton Bay loft fan. Selvom du ikke arbejder med den elektriske ledning når du ændrer koderne, er det en sikker forholdsregel at slukke for strømmen til at forhindre utilsigtede elektriske stød.

•Anbring en trin stige under Hampton Bay loft fan så du kan nå toppen af ventilatormotoren. Forstå baldakinen dækker motor med dine hænder og drej den mod uret for at frigøre det fra de sikre skruer. Der er Nøglehullet hakkene på baldakinen, der passer over skruehoveder. Line up skruehoveder med hul i kærven og sænk forsigtigt baldakinen lade det hvile på turbineblade.

•Find modtager til fjernbetjening på siden af motoren. Kigge efter en lille blok af hvide switches peger ned mod dig. Skub batteridækslet ned i bunden af fjernbetjeningen med tommelfingeren. Inde i batterirummet vil du finde en hvid dip-switches. Dip-switches på fjernbetjeningen skal svare dem på modtageren.

•Flyt dip switche på modtageren op eller ned med fingeren. Flytte dip switches i fjernbetjeningen til den samme konfiguration som modtageren.

•Line op skruehoveder med hul slutningen af Nøglehullet hakkene på baldakinen. Twist baldakin med uret for at låse det over motor og loft monteringsbeslag. Aktivere effektafbryderen til Hampton Bay loftsventilator og betjene den med fjernbetjeningen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com