Hvordan man dyrker lækre vandmeloner

June 11

Hvordan man dyrker lækre vandmeloner

Vandmelon er den ultimative sommer frugt: søde, saftige og en ideel picnic eller grill side parabol. Uanset om du foretrækker sorten seedede eller uden kerner, er det en forholdsvis nem frugt til at vokse i et hjem haven. Det har brug for lange, varme dage at modnes til perfektion, men en vandmelon kan trives næsten overalt i USA med nogle få ændringer. Pasning, når du vælger, plantning og pleje af din melon vinstokke, kan du sikre at din sommer afgrøde er bountiful.

Instruktioner

•Vælg en række egnet til dit område. Hvis du bor i syd, vokser mange sorter godt i de lange, varme somre, især den populære Crimson søde og Dixie dronning kultivarer. Nordlige gartnere kan vælge en sort, som modnes hurtigt, som den tidlige Jubilee, eller udvide sæsonen ved start frø i et drivhus og dækker senge med sort plast til at varme jorden.

•Forbered en plantning seng til frø. Berige sengen med kompost, og kontrollere, at jorden er løs, men bevarer vand godt. Plante frø efter sidste faren for frost. Vandmelon vinstokkene har brug for en masse plads. Plads frø mindst 6 fod fra hinanden i rækker, og lad 7 til 10 fod mellem rækkerne. Hvis du kun vokser til din husstand, plante to vinstokke for hvert familiemedlem og meget mere, hvis du har planer om at sælge eller gifting frugt.

•Man for de voksende planter. Vandmeloner er lavet af det meste vand og kræver konsekvent og betydelig hydrering, mens vinstokke vokser og frugt danner. Vand i bunden af anlægget i stedet for overhead og til en dybde af mindst en fod. Når Melonerne har nået fuld størrelse, holde op med at vande dem. Give dem tid til at modnes på vinstokken, og derefter twist frugten fra vinstokken i stedet for at skære det for at forhindre spredning af sygdommen.

•Se for skadedyr og sygdomme. Agurk biller og bladlus er almindelige skadedyr på vandmelon planter. Fjerne biller i hånden eller ved at anvende en passende pesticid. Spray bladlus med en svag blanding af parabol rengøringsmiddel og vand. Anlægget skal modtage konsekvent og rigeligt vand i hele vækstsæsonen at forhindre blomst og frugt rådner. Undgå bakterievisnesyge og anthracnose, en svampesygdom, ved at plante resistente sorter når det er muligt.

Tips & advarsler

  • Test din jord, før du vælger en sort at vokse; de fleste sorter vokser bedst i lerjord, mens nogle er designet til sandet jord.
  • Konsultere en farmer's almanac Bestem din vækstsæson. Vandmeloner kan modne i så få som 70 dage eller så mange som 100, afhængigt af sort.
  • Hvis du har planer om voksende forskelliger uden kerner vandmelon, skal du plante typen seedede i nærheden til at sikre korrekt bestøvning.
  • Hvis du ser tegn på visnesyge eller anthracnose, såsom gulfarvning bladene og visnen løbere, fjerne de berørte planter så hurtigt som muligt at forhindre sygdommen i at spredes.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com