Min tulipan popler har bladlus

November 24

Min tulipan popler har bladlus

Tulip poplar (Liriodendron tulipifera) er ikke en poppel, men en type af magnolia. Det er simpelt, alternative løv formet som en tulipan sammen med træets tuliplike grøn-gule blomster i foråret er, hvordan træet også fik sit navn. Selv om tulipan popler generelt er sygdom og skadedyr resistente, insekt infestation muligt.

Bladlus

Bladlus, også kendt som plante lus, er små insekter findes på visse planter og træer herunder tulipan popler. De har pæreformede, bløde organer i forskellige i farver, herunder sort, brun, rød og grøn. Visse bladlus er behåret. De suge saft fra træet og producere en honningdug rester, der ofte vises på blade. Insekter reproducere hurtigt og store befolkningsgrupper samles på grene og stilke næsten dækker dem.

Identifikation

Bladlus invadere tulipan popler når temperaturerne er varmt om sommeren. Regelmæssigt kontrollere undersiden af bladene, især inden for ny vækst, for sort, klistret honningdug insektet producerer. Placer et hvidt ark papir under et blad og tryk på dens overflade for at se hvis bladlus falde ned på papiret. Kig efter bladet bladtab og misfarvning, som er almindelige tegn på bladlus angreb. Inficerede træer kan også opleve for tidlig bloom drop. Selvom bladlus sjældent dræbe et træ, kan de alvorligt skade og svække det ved at suge ud sin fugtighed og næringsstoffer.

Nonchemical kontrol

Sprøjtning blade med en kraftig strøm af vand fjernet små bladlus populationer. Desuden fremstilles en opløsning af 3 tbsp. af opvaskemiddel for hver 1 gallon af vand og spray det på træet til at fjerne. Disse metoder kræver dog ugentlige programmer.

Kemisk kontrol metode

Insekticider med aktive ingredienser af bifenthrin, carbaryl eller deltamenthrin er generelt effektivt at kontrollere bladlus. Spray et træ, så at insekticidet dækker alle sine filialer, især på undersiden af bladene hvor bladlus ofte samles. Et træ kan blive reinfested med bladlus senere i samme sæson. Gentagne behandlinger kan være nødvendige. Når et træ er blevet smittet, Anvend en insekticid årligt for at forhindre fremtidige angreb.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com