Hvordan man får en mursten kælder varm

June 11

En mursten kælder kan føle himmelske om sommeren; imidlertid døde af vinteren er chancer, det føles så kolde som is. Hvis du har en færdig kælder eller du bruger en masse tid der, kan det være meget ubehageligt. Isolerende en mursten kælder er et dyrt og arbejdskrævende proposition. Der er flere måder, du kan varme denne plads økonomisk, uden at gå til besværet med at genopbygge eller isolerende rummet.

Instruktioner

•Sæt varmeovne i kælderen mindst 3 fødder fra møbler, vægge og gardiner til at reducere risikoen for en brand. Aldrig fungere sådan varmeovne uden opsyn. Men hvis du planlægger at være i kælderen for et par timer, vil du holde varmen med strålevarme.

•Køre den nye kanalsystem og sted nye ventilationskanaler i kælderen. Medmindre du har opvarmning og afkøling erfaring, ring i en professionel for dette job. Være opmærksom på at dette kan påvirke dine varmeudgifter negativt, især hvis kælderen er ganske koldt. Din ovn vil holde kørende for at holde dette område varme. Lukke ventilationskanaler i kælderen, når du er kan ikke der hjælpe med at reducere dette problem.

•Installer baseboard varmeapparater i kælderen. Dette kan være mere økonomisk, da baseboard varmeapparater har en termostat og vil ikke køre hele tiden. Dette er en god kompromisløsning, fordi i modsætning til en plads varmelegeme, kan du tillade baseboard varmeapparater til at køre deltog. Baseboard varmelegemer er også mere økonomisk end nye kanalsystem.

•Installer et træ brændeovn. Har en professionel installere komfuret og lufte det ud en ydervæg. Du kan også bruge en pellet komfur, hvis du foretrækker. Disse ovne vil faktisk give varme til resten af hjemmet og kan være meget effektiv. Hvis udfyldt korrekt, de behøver ikke at være konstant deltog, men du bliver nødt til at tjekke komfur med jævne mellemrum i løbet af dagen at se, hvis det skal mere træ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com