Gule blomster med Holly lignende blade

November 24

Gule blomster med Holly lignende blade

Flere planter, der passer til beskrivelsen af at have hollylike blade. Kristtorn (Ilex spp.) blade er normalt tykke, mørke grønne med mindst et par stikkende torne. Planter med hollylike blade har ofte et arter navn af ilicifolia eller aquifolia, hvilket betyder "bladene ligner holly blade." Denne type blad i kombination med gule blomster er ikke svært at finde. Der er sorter af træer, buske og stauder, der bærer både hollylike blade og gule blomster.

Hollyleaf Redberry

Hollyleaf redberry (Rhamnus ilicifolia) er en stedsegrøn busk eller lille træ, der vokser 15 fod høje. Det har rundet tornede blade ligner holly. Det har ubestemmelig gule blomster, efterfulgt af lyse-røde bær. Det er hjemmehørende i det vestlige USA og er hårdfør i USA-afdeling af landbrug plante hårdførhed zoner 7 til 10. Det har brug for lidt supplerende kunstvanding og tåler varme og tørke godt.

Oregon Grape

Oregon drue (Mahonie aquifolium) er en stedsegrøn busk indfødte til de tempererede områder i Pacific Northwest. Det er Oregon state blomst. De har hollylike blade med flere pigge, og er tætte og brushy i generelle udseende. Gule blomsterklaser dukke op i foråret og er helt prangende. Denne plante er dog bedst kendt for sin klynger af spiselige, små, blå frugter. Selv om Oregon drue arter navnet antyder et hollylike blad, har de fleste Mahonie arter lignende blade og blomster.

Hollyleaf kirsebær

Hollyleaf kirsebær (Prunus ilicifolia) er hjemmehørende i Californiens kystområder. Bladene er mørkegrønne, tornede og undertiden krøllet under. Træerne vokser fra 8 fod til 30 fod høj, afhængigt af de vækstbetingelser. De har cremet-gule, duftende blomster i pigge, selv om de ikke er særlig prangende. De bærer en cherrylike frugt, der er spiselige og lækre, men det er for det meste pit og ikke meget kød.

Hollyleaf Bursage

Hollyleaf bursage (Franseria ilicifolia) har også alternative botaniske navn Ambrosia ilicifolia. Det er en stedsegrøn busk indfødte til ørkener og bjerge af vestlige Arizona. Den vokser sjældent højere end 3 fødder. Det har lange, tornede sprøde blade, der bevares, selv efter de tørre op, og vil afblege næsten hvid. Det er grønlig-gul blomster på spikes, modne som hooked grater.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com