Central Florida indfødte planter

November 24

Central Florida indfødte planter

Centrale Florida området er centreret på Orlando hovedstadsområdet, at nå så langt nord som Ocala, østpå mod Daytona Beach, vest mod Tampa Bay og syd mod Sebring. At dens klima er markant anderledes end i resten af staten, plante regionen værter liv især dets økosystem. Landskabspleje med indfødte planter er et grønt og ansvarlig tilgang til Forskønnelse.

Træer

Der er mange træer hjemmehørende i Central Florida. Farve og sort egner sig til et varieret landskab med spotprisen: en pulserende røde ahorn, allestedsnærværende lob-lolly-bugten med dens hvide og stjerneklar blomstrer; masser af hollies, herunder øst Palatka holly; den østlige redbud med sine strålende lilla blomster; Cedars; sweetgums; den grand magnolia med hvide, middag-plade-sized blomster; høj, graciøs pines; alle slags egetræer, herunder live oak; og mange flere. Opmærksom på landskabspleje begrænsninger vil sikre en ikke-fortrængning voksende miljø for disse smukke enheder.

Palms

Hvad skulle Central Florida uden palms? Meget få sorter er naturligt hjemmehørende i regionen, selv om alle former for eksotiske arter findes graciøse hotel lobbyer og forskellige landskaber. Ikke alle er frostsikker, dog, og vejret i midten af tilstanden forvolder ofte skade på kolde-følsomme palmer, som har ingen virksomhed forsøger at trives her. Palmer, der er hjemmehørende i området omfatter paurotis, nål, krat palmetto, dværg palmetto, kål (sabal), Savpalme og coontie.

Enårige og flerårige planter

Fra sarte bregner til tilsyneladende uovervindelig bromeliads, Central Florida er hjemsted for snesevis af farverige planter. Giant, deep-green elephant ører trives i fugtige, skyggefulde områder, og den rige scarlet af amarant vil lyse ethvert hjørne. Liljer som cannas og crinums og rød og gul tæppe blomst (gaillardia), leverer levende farver. Gul rudbeckias og black-eyed Susans udfylde områder med solbeskinnede guld. Dramatiske lilla toner vises ved Stokes' aster, violer og blue - eyed græs.

Vinstokke

Mere end et halvt dusin vining planter kan bruges til at pynte hegn og klamrer sig til vægge. De primære farver er repræsenteret af gule Carolina jessamine, blodrød korset vin og den populære blå morning glory. Eksotiske, lavendel passionflower (maypop) er populære, sammen med den bund "syd" blåregn. Der er endda en drue vin, der trives i Central Florida jord.

Buske, græsser, jordbundsdække

Der er mange sorter at vælge imellem. Hibiscus kommer i en tilsyneladende uendelig række af farver, og der er en enkel, rød rose, som vil finde sig hjemme her. Beautyberry og seagrape tilføje tekstur og interesse med deres masser af frugt. Klæd fjerntliggende områder med wiregrass og farverige lilla lovegrass. Florida gama græs fjedre fra jorden ser ud som et springvand af green. I stedet for almindeligt, grøn græsplæne gøre violet forsiderne af Tampa vervain eller twinflower en farverig erklæring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com