Hvordan at slippe af dårlig lugt i dit hjem

June 11

Hvordan at slippe af dårlig lugt i dit hjem

Dit hjem er din sanctuary - et sted at bosætte sig i efter en hård dag på arbejde, skole eller andre aktiviteter. Ideelt set er det indbydende på alle måder, herunder hvordan det lugter. Selvom mange ting kan forårsage dårlig lugt i din bolig plads, være sikker på, mange muligheder der findes for at fjerne dem. En periodisk head-to-toe rengøring er nyttig, som tilføjer aromatiske rører i hele hjemmet. Du kan finde mange varer i stormagasiner eller specialbutikker der passer til formålet.

Instruktioner

•Indstil kilde til dårlig lugt. Hvis det er simpelthen de lugt, der forbliver efter madlavning en stor middag af fisk, tænde alle udsugnings, Åbn vinduerne og lad frisk luft cirkulerer. Værre problemer kan omfatte pet urin, beskidte bleer og ark eller sengetøj under en langvarig sygdom.

•Wash tøj, især nogen fra de seneste jagt eller fiskeri ekspeditioner og sportslige aktiviteter. Også vaske sengetøj og sengelinned. Bruge borax, bagepulver, salt og eddike i vask. Prøv at bruge Rosa eller lavendel vand, også. Du kan også finde kvalitet, ikke-giftige lugt fjernelse rengøringsmidler på mange steder økologiske og hele fødevarer sælges. Vaske alt to gange, hvis lugter ikke kommer ud første gang, og dobbelt op på rense.

•Sprinkle bagepulver hele tæpper og i hjørner. Lad det stå i 30 minutter til en time og vakuum. Bagepulver hjælper med at fjerne lugt. Du kan også efterlade en åbnede bagepulver boks i dit køleskab til samme formål.

•Wash træ kabinetter og andre elementer, der har absorberet lugt. Hvis det har fået ind i dine møbler, forsigtig, fordi stoffet kan blive påvirket. Test et område, der er skjult eller nedenunder først. Undertiden almindelig sæbe og vand anlæg netop nobel.

•Burn røgelse, salvie og aromatiske stearinlys i de værelser, der er hårdest ramt. Først, luft ud værelser, så lyser flere røgelse sticks og stearinlys. Du skal muligvis gøre det et par gange, selv rutinemæssigt for en stund. Men brændende disse elementer også tilføjer en fredelig, udredning følelse til miljøet, så det er normalt en ikke-problem.

•Rengør på tæpperne. Fjerne urin-gennemblødt tæpper og vaske gulv under. Eddike og nogle specialprodukter på markedet kan også hjælpe. De værste lugte er typisk fra ældre huse hvor gulvtæppet ikke har været rengjort i lang tid. Hvis du har indendørs kæledyr eller affald bokse, prøv at rense dem mere hyppigt for at reducere lugt.

•Sæt duftende stearinlys og plug-in eller brændende type aromatiske olier rundt i huset. Potpourris kan forbedres ved at tilføje et par dråber af æteriske olier. Du kan også drys dråber af æteriske olier på sengetøj og puder.

•Få et luftfilter. Disse maskiner ikke kun forbedre luftkvaliteten, de er ganske nyttigt for at holde foul lugte helt i skak. Kontrollere forskellige stilarter og modeller for dine behov, fordi de varierer, og tjekke priserne på hver. Typen af luftfilter du bruge afhænger også i rummet, hvor det vil blive brugt.

Tips & advarsler

  • Prøv at bruge vaskbar smide tæpper i stedet for væg til væg-gulvtæppe, især hvis du har kæledyr eller små børn.
  • Oprette et område, udendørs eller i garagen, hvor mennesker kan fjerne støvler og sko og stinkende overtøj fra fisketure og sportsbegivenheder.
  • Foring toiletter med cedertræ paneler er dyrt, men du kan finde cedar chips, citron eller citrus skorpe og andre former for poser til at hænge i skabene eller placere i skuffer og sengetøj.
  • Aldrig forlade dit hjem med noget brænde som røgelse eller stearinlys.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com