Hvordan til at beregne, hvor meget sne vægt på taget

June 11

Hvordan til at beregne, hvor meget sne vægt på taget

Hvis du ejer dit eget hjem, skal du vide, hvor meget sne der ophobes på dit tag i vinteren vejer. Tagene kan sikkert holde kun en vis mængde. Sne over dette niveau kan beskadige eller ødelægge dit tag. Hvis du ved hvor meget sne er for meget, så ved du hvornår det er tid til at få det fjernet.

Instruktioner

•Divide taget op i rektangulære sektioner. Dette gør området af taget lettere at regne ud. For eksempel, hvis du har et spidst rektangulære tag, opdele den i to rektangler, en på hver side af toppen. Måle længden og bredden af hver sektion og registrere dem.

•Multiply længden af hvert afsnit af dens bredde. Resultatet er området i denne sektion. Tilføje området i alle sektioner sammen for at bestemme det samlede areal af dit tag.

•Measure tykkelsen af isen, hvis nogen, der ligger under sneen på dit tag, i inches. Dividere resultatet med 12 at få tykkelsen i fødderne. Multiplicere dette resultat af området af dit tag, i fødderne. Dette resultat er mængden af is på dit tag. Multiplicere denne mængde med 57.25 at få vægten af isen på dit tag i pounds.

•Measure tykkelse af sneen på dit tag, i inches. Dividere resultatet med 12 at få tykkelsen i fødderne. Multiplicere dette resultat af området af dit tag, i fødderne. Dette resultat er mængden af sne på dit tag. Multiplicere denne mængde med 3.12 at få vægten af sneen på dit tag i pounds, hvis det er lys tørre sne. Måle volumen af sne af 20.81 at få snow vægten hvis sneen er våd. Tilføj vægten af isen til sne til at bestemme den samlede vægt på dit tag.

Tips & advarsler

  • Hvis sne og is på dit tag kommer til at stå for mere end et par uger, det bør ikke overstige halvdelen af vægten, der dit tag er normeret til hold. Taget kan være i stand til at bære den maksimale vægt for et stykke tid, men træthed beskadiger det langsomt.
  • Være forsigtig, når du forsøger at fjerne sne og is fra dit tag. Værktøjer kan nemt beskadige helvedesild og forårsage lækager. Prøv afisning salte i stedet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com