Hvordan man dyrker fersken i Ohio

June 12

Hvordan man dyrker fersken i Ohio

Hardy zone 5, peach træerne har en levetid på 20 år og vokse til højder af 15 fod ved modenhed. Nært beslægtet med blommer, kirsebær og abrikoser, ankommer fersken stammer fra Kina, til sidst i USA i 1629. Fersken er selvbestøvende, og etablerede fersken begynder at bære frugt to til tre år efter plantning. Hvis du bor i Ohio, som ligger i USDA hårdførhed zoner 5 og 6, kan du vokse en fersken træ i din baghave, som i sidste ende vil give dig en 30-50 lb. høst.

Instruktioner

•Tag fersken frø fra den rå frugt. Skyl frøene i klart vand og fjerne eventuelle vedlagte papirmasse. Fersken frø kræver stratificering, og efteråret plantning, sammen med vinter frosten, vil give chill, fersken frø brug.

•Vælge et område, der indeholder fuld sol og veldrænet jord. Fersken foretrækker at vokse i jordbund med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0, og Ohio jord tendens til at være neutrale til basiske. Test din jord for at bestemme dens surhedsgrad. Bruge en jord pH test købt fra en planteskole eller garden center.

•Break op af jorden med en pitchfork og tilføje de nødvendige ændringsforslag. Hvis jord pH tester foranstaltninger under 6.0, tilsætte kalk. For en pH på over 7,0, tilføje sphagnum. Bland i enten ændring ifølge producentens anvisninger.

•SOW fersken frø i jorden på 1/2-inch dybde og klappe forsigtigt jorden over toppen. Placer en 8 x 8 tommer stykke metal screening over plantning spot og lægge en tung sten på hvert hjørne til at holde det nede. Screeningen vil holde fersken frø sikre fra sultne Ohio egern og andre former for dyreliv.

•Kapacitet plantning området grundigt ved hjælp af en soaker slange. Give jorden med 1 tommer vand pr. uge, bevare fugt i en dybde af 1 tomme på alle tidspunkter. Ophøre med vanding i løbet af vinteren, hvis der er sne på jorden eller perioder med kraftig regn. Genoptage vanding efter vinteren tø.

•Applicer en 4-tommer lag af muld efter plantning fersken træ frø. Dækker frø med halm, vil pine eller bark chips hjælpe med dræning og også bidrage til at beskytte fersken frø fra de kolde Ohio vintre. Opretholde et lag af muld over webstedet plantning vil bidrage til at reducere ukrudt vækst i løbet af vækstsæsonen.

•Sæt en tomat bur omkring fersken træet når frøet begynder at spire i foråret. Tomat bur vil beskytte de unge sætteplante fra Ohio dyreliv. Fjerne buret, når fersken træ ungt træ når en højde på 1 fod. Hammer en bambus stav til jorden og lægger fersken træet til bålet med et stykke klippe strømpebukser. Strømpebukser vil ikke mar den ungt træ ydre træ.

Tips & advarsler

  • Anvende en langsom frigivelse gødning som fersken træet vokser. Følg instruktionerne emballage for tildeling beløb og tidsrammer.
  • Beskære træet stærkt med et par sakse eller en beskæring så under sin vinter vækstdvale. Ferskner vil kun vokse på det foregående års vækst, så fjerner det gamle træ vil hjælpe den fersken træ generere mere energi ind i frugtsætning i det kommende år.
  • Høste fersknerne når de modnes; normalt i midten af August.
  • Hvis du bemærker en skadedyrsangreb på dine fersken træ, eller tegn på sygdom, kontakt en kvalificeret arborist, der kan hjælpe med at redde dit træ.
  • Ikke over vandet fersken træ. Stående vand vil forårsage root rot, som kan dræbe træet. Det kan også forårsage svampesygdomme. Kontrollere jorden før vanding. Hvis det føles fugtig 1 tommer ned, springe, vanding og kontrollere tilbage i et par dage.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com