Hvordan man kan beskytte Køkken Tile gulve fra stol mærker

June 12

Stoleben kan efterlade mørke mærker på køkken fliser, selvom stolene er forsigtigt flyttes. Disse mærker er uinteressant og meget sværere at fjerne end snavs. At forebygge disse mærker vil spare dig en masse rengøring tid. Træ eller metal stoleben kan også ridse nogle typer af flisegulve, forlader permanente skader til fliser. Du kan forhindre dette ved at dække flisen, men det kræver indkøb tæppe eller puder, der skal også rengøres regelmæssigt. Det er bedst hvis du have stole med hjul, men til standard, ikke-rullende køkkenstole, en mere enkel og billig løsning forhindrer både mærker og ridser på din flise.

Instruktioner

•Forbered stolens fødder til filt underlag. Placer et tæppe eller en dråbe klud på gulvet og vend hver stol, så fødderne er udsat.

•DIP en svamp i varmt vand. Hæld en dråbe opvaskemiddel på svamp, og vask snavs fra stolens fødder. Selvklæbende bagside af puder vil ikke holde sig så godt hvis fødderne ikke er ren.

•Tør off stol fødder med et håndklæde. Fjerne den filt underlag fra emballagen.

•Tag beskyttelsestapen fra den klæbende bagside. Tryk på den følte pad fast til stolen foden til at skabe en god obligation. Gør det samme med alle stol fødder.

•Sæt alle stole tilbage på deres fødder. Give lim tid til at helbrede før flytte stolene. Hvis filt ikke synes at være stikker godt, befæste lim med en stærkere lim.

Tips & advarsler

  • Holde køkken tile fejet ren. Selv med beskyttende mund puder, kan stole efterlade mærker, hvis trukket over en beskidt gulv. Et alternativ til følte er gummi eller vinyl caps. Disse skal passe ordentligt på fødderne og skal være lavet af nonmarking materialer for de bedste resultater. Selvklæbende filt underlag er også kaldet møbler svævefly. De fleste er forud skårne passer til standard stoleben; nogle du kan skære dig selv. Kigge efter de følte puder online eller på isenkræmmere, hjem forbedring butikker og afsnittet hjem i store varehuse. De beskyttende puder er populære varer og er som regel nemt at finde og billig.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com