Tips til tørring roser

June 12

Tips til tørring roser

Roser har en robust blossom, der tørrer godt bruge en lufttørre metode, mikroovn eller borax behandling. Typen af behandling vælges afhænger af slutproduktet brug. Lufttørring har fordel af at være lave i omkostningerne, men rosen kan fordreje under processen. Mikrobølgeovn tørring med silica gel eller bruge borax er dyrere, men producerer en mere ønskeligt produkt.

Lufttørre

Lufttørring roser er en metode til at tørre roser knyttet til stængler. Denne tørring indstilling fungerer ikke godt, når luftfugtigheden er høj. Indsamle unge steg stængler med knopper, der lige er begyndt at åbne. Stængler, der er seks til otte inches lang fungerer bedst for denne metode.

Mikroovn

Tørring roser i en mikroovn virker godt til at bevare rosenblade. Indsamle blomster, der er bare åbne for de bedste resultater, når du fjerner kronbladene efter tørring. Bruge silicagel, når tørring roser i mikrobølgeovnen. Gelen trækker fugt ud af blossom tørre blomsten hurtigt samtidig bevare farven.

Borax

Bevare roser med borax for at opretholde en naturlig form. Afskårne blomster, der lige er begyndt at åbne i bunden af blomsten. Placer blomst i en pose med borax og sørg for at dække det hele blossom. Fjern så meget luft som muligt fra posen for de bedste resultater med tørring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com