Hvordan til at stabilisere stenfundament

June 13

Hvordan til at stabilisere stenfundament

Gennem årene har dit hus afregner og skifter til en række forskellige årsager. Overdreven regn kan erodere snavs som dit fundament blev lagt. Flytte vægge og afregning sten kan forårsage vægtbærende belastninger at blive destabiliseret. Sten fundament er ikke let afhentet og flyttet, men der er en række teknikker, du kan anvende til at stabilisere din sten fundament.

Instruktioner

•Inject en blanding af sand, vand og cement under stenene til at afstive foundation og udfylde revner, der kan føre til yderligere destabilisering. Bruge en presset grouter for at indsætte blandingen under og ind i stenene. Ifølge "Home Rehab håndbogen," selvom fugning stabilisering teknikken er billig, kan det være svært at kontrollere hvor injektionsmørtel afregner og hvor meget af de revner, det fylder.

•Sæt en lastbil jack under et hjørne eller en side af hus hvis fundamentet afregning er lokaliseret i et område. Sæt stikket under kanten af fundamentet og hæve det indtil du kan komme på at udgrave stedet og arbejde sikkert i området.

•Klart ud af en 3 - 6-fods stedet hvor fundamentet er begyndt at synke. Fjern løs snavs og sten med en rake og skovl.

•Sæt stål stænger med stål plader fastgjort til hver ende mellem stenen og jorden som forstærkning. Hæld cement omkring de nyligt indsatte stænger og tillade cement tørre inden sænke og fjerne stikket. Efter at fjerne stikket fra kanten af fundamentet, skal du tilføje en anden armeringsjern på enden af bygningen. Fyld med cement eller injektionsmørtel, efter pakke instruktioner.

•Kombiner begge teknikker til et mere sikkert grundlag. Løft fundamentet med et stik, når fuger mellem stenene er stabil nok til at modstå presset. Udfylde revner med injektionsmørtel og lad det tørre, før du indsætter stål stænger. Fyld resten af hulrummet med cement før du fjerner stikket.

Tips & advarsler

  • Højtryks fugning er bedre egnet til stabiliserende stenfundament bygget med enkelte sten holdt sammen af injektionsmørtel. De nye fuger kan udfylde mellemrummene mellem stenene, der have udhules med tiden.
  • Sten og stenplader under din foundation kan knække hvis du anvende for meget pres eller indsætte en stor mængde af cement eller injektionsmørtel nedenunder dem. Anvend små mængder og afvente konkrete blandinger til tørre før du tilføjer flere hvis nødvendigt.
  • Lad ikke børn lege nær dit arbejdsområde, når du jack op fundamentet. Reb fra et område omkring huset så ingen kan få nær den jacked op del af huset, indtil du har fuldført reparationerne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com