Jord krav for en Jade plante

June 14

Jord krav for en Jade plante

Jade planter vokser i varme og tørre områder. Deres plumpe blade beholde vand, der hjælper dem med at komme igennem tørkeperioder i ørkenen. Jade planter er populære potteplanter, fordi de kræver lidt pleje, vokser let indendørs og tilføje attraktive grønne områder til huset. Selv om de fleste gartnere kan vokse jade nemt, skal avlerne sørge opfylder de jord til en jade plante til at holde det sundt.

Dræning

Jade planter kræver jord med masser af dræning, efter Clemson University og University of Florida IFAS forlængelse. Hvis jade planter ikke har jord med masser af dræning, starte rødderne til at rådne. Gartnere skal sørge for at lægge jord til en jade plante i en gryde med fremragende drænhuller, og de bør også forlader et lag af grus i bunden af potten for at sikre, at jorden ikke klumper sig og blokere drænhuller.

Tekstur

For at give god jord dræning, skal gartnere plante jade i sandjord. Clemson University anbefaler at gøre en jord blanding, der består af 1/5 pottemuld, 1/5 sphagnum mos og 3/5 sand til at give tilstrækkelig dræning for en jade plante. Jade planter vokser også i forblandet jord designet for kaktus og sukkulenter.

Fugt

Kun fugtes en jade plante jord når det tørrer ud, som tyder på University of Florida IFAS forlængelse. Jade planter kan ikke lide alt for meget vand. Clemson University foreslår vanding jade mere under sin vækst sæsoner i foråret og sommeren og holde det tørrere i løbet af vinteren. I vækstperioden tørre jade vandplanter når jorden bliver helt under dens overflade. I løbet af vinteren, kan gartnere slippe af sted med vanding jade når alle dens jord bliver næsten helt tørt eller når plantens blade begynder at føle lidt bløde snarere end hårdt.

Jord næringsstoffer

Den sandede jord, der gartnere brug for jade planter ofte bevarer ikke ret mange næringsstoffer. Derfor, gartnere bør tilføje gødning til jorden en gang imellem. Cornell University andelsselskab forlængelse tyder på ved hjælp af en afbalanceret flydende gødning sparsomt fra April til oktober eller bare befrugtende let hver tre eller fire måneder. Cornell University anbefaler rødmen overskydende jord næringsstoffer fra gødning af jorden og pot engang imellem ved lejlighedsvis vanding det nok til, at en betydelig mængde vand afløb ud af bunden af puljen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com