Sådan reparation & Patch veranda trin

June 14

Indgangsparti giver en varm og indbydende gateway ind i dit hjem. Men hvad de skal gøre, når din veranda siger "Komme" og din slidte trin siger "ophold væk"? Vejr, alder og trafik spille deres rolle i trin forringelse. Om beton eller træ, opretholde trapper er en vigtig del af ethvert hjem reparation regime.

Instruktioner

Beton trin

•Undersøg konkrete skridt for revner, chips eller andre tegn på slid. Kontroller, om balance og levelness at undgå falls. Skift i position er en førsteklasses årsag til skader på beton trapper. Kontrollere gelaender for løshed. Enhver løs eller brudt områder bør repareres så snart de er bemærket, for at undgå større og dyrere trin reparerer.

•Når en stålbørste, skrabe væk enhver grus eller afskalning konkrete bliver at holde reparationer fra vedhængende. Større stykker skal gemmes, hvis de er stramme montering. Mange gange de kan være påsættes igen. Hvis reparation strækker sig til ansigt af trappe, skal du en formular---en bestyrelse eller ramme bruges til at holde beton på plads da det tørrer. Hvis det er i midten af trinnet, vil et stykke krydsfiner understøttes af et par mursten gøre arbejdet. For hjørner, nail to stykker krydsfiner sammen og sat nok vægt mod det at holde det på plads tæt på hjørnet.

•Til enkle små revner, bruge indkørsel sealer eller konkrete caulk for at forsegle området for at undgå fugt og yderligere forfald. For afskalning eller brudt områder, bruge en murske og vinyl lappe cement. Quikcrete er et fremragende produkt for lapning veranda trin og kommer forblandet i små mængder. Glat cement til det beskadigede område, nyindretning nogen tilgængelige stykker, og lad det tørre før ved hjælp af trin. For mere dårligt beskadiget trapper, overveje at udskifte dem med præfabrikeret beton trapper på hjem Centre og mobilhome detailhandlere.

Træ skridt

•Kontrollér træ skridt for løs eller manglende bestyrelser og rot, som kan svække trapper. Kontroller, om balance og levelness, og kontrollere, at håndlister er stram. Grundigt vurdere skaderne er vigtigt før reparation veranda trin.

•Anvend en boremaskine og skruer eller hammer og søm til at stramme løs bestyrelser. Hvis de er forbi, fjerne brudt eller rådnet bestyrelser og brug dem som skabeloner skåret nye stykker fra behandlede tømmer til en langvarig reparation.

•Sæt nye skridt og boards med skruer til de stærkeste leddene, og tilføje et frisk lag maling for vejrbestandighed. Tilføje "L" parentes for at løse skinner, eller erstatte med præfabrikeret jern eller træ skinner fra din lokale home center. Præfabrikeret stringere, risers og slidbaner kan købes samt for en hurtig og enkel trin reparation eller udskiftning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com