Wild kører bambus træer

June 14

Wild kører bambus træer

Bambus er en græs, der kan vokse så høje som et stort træ. Den vokser over hele planeten, med tropiske og tempererede zone anlæg, der falder ind under sammenklumpning og kører sorter. Kører bambus spreder sig hurtigt og kan være vanskelige at indeholde. Det kan invadere en vilde miljø eller en baggård med lige opgive. Nogle arter vokser til tætte skove med kufferter af bambus er mere end 20 fod høje--selv så meget som 70 fod høje.

Hvordan den vokser

Bambus vokser fra jordstængler, der spredes under overfladen og sende op træagtige stængler eller culms. Culms skyde og producere grønne blade. Planter kan vokse til træhøjde i én sæson. Jokke bambus vokser langsommere og opholder sig i en klump, deraf navnet. Det er ideelt til at plante i et område, hvor du vil have kontrol. Kører bambus er svært at kontrollere. Jordstængler spredt overalt - op til 100 fod fra moderplanten-- og er vanskelige at udrydde. Kører bambus bør dyrkes i beholdere eller inden for omhyggelig barrierer, men selv da det kan undslippe og formere.

Gå vilde

Undslap ornamentale bambus kan overtage skove, flodbredder, landskaber både byer og landdistrikter, og din værftet. Golden bamboo kan er en af de værste syndere, efter Clemson University udvidelse, og true biodiversiteten, ubalance økosystemer og fortrænge hjemmehørende arter fordi bambus har ingen naturlig kontrol. Mange kører bambus er resistente over for herbicider, gør dem endnu skrappere at udrydde i det naturlige landskab. Desuden skaber at indføre herbicider til et miljø problemer for toksicitet for lokale flora og fauna.

Tempererede Zone kører bambus

Nogle træ-lignende kører bambus planter vil nå 20 til 35 fod i tempererede voksende zoner. Flere af de mest almindelige sorter findes i Nordamerika. Gul-groove bambus (Phyllostachys aureosulcata) har flere sorter. Alle af dem kan nå 25 fødder. Culms kan være grøn med en udtalt gule rille kører ned én side, solid gul, gul med en enkelt grøn stribe eller ribbede med meget smalle grønne og gule striber. Phyllostachys vivax vil vokse så høje som 35 fødder og producerer en solid grønne culm eller en gul med grøn stribet culm. Phyllostachys bissetti og Phyllostachys nuda både nå 25 fødder når fuldvoksen og er mørkegrøn. Og sort bambus (Phyllostachys nigra) vokser til 20 fod, men dens særprægede culms Drej blank sort som det aldre. Alle de tempererede sorter kan danne en smuk grove, men de er vanskelige at udrydde, hvor de ikke er ønskede.

Beskytte din ejendom

Hvis din ejendom er støder op til en vild bambus skov eller en nabo med en raslende grove, der blevet krænket på din steg arbor, har du dit arbejde skåret ud for dig. Dumping herbicider på kører bambus er en ineffektiv måde at stoppe den grasserende spredning. Prøv en flerdelt proces anbefalet af den amerikanske bambus samfund til at slippe af med uønskede bambus. Afbryde de lavvandede jordstængler med en skarp skovl tvunget ned i jorden. Skære ned hver enkelt plante du finder i din værftet. Installere en root barriere--to til tre fod dyb og lavet af metal eller hård plast - mellem din ejendom og de fejlende bambus planter. Når jordstængler ramte barrieren og klatre op, skære dem. Når gamle jordstængler sende op nye skud, klippe dem. Til sidst, de gamle jordstængler vil dø ud og de nye medlemsstater vil blive stoppet af din barriere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com