Hvordan til at shoppe for en udendørs bruser

June 15

Hvordan til at shoppe for en udendørs bruser

Bygge en udendørs bruser i en weekend og nyde år af forfriskende brusebad efter slåning græs eller holde din pool renere ved at give en måde for svømmere til at skylle ud inden der hoppes i. En udendørs bruser kan være en oase-lignende spa element eller en hurtig og enkel udvidelse af din haveslange.

Instruktioner

•Kontrollér ud din VVS situation. Kigge efter to udtag med rør inde for at fastslå, hvis dit hus er plumbed til en udendørs bruser. Overveje mulighederne for en enkeltstående bruser eller ringe til en blikkenslager for at tilføje en ekstern brusebad linje, hvis VVS ikke er allerede på plads.

•Consider en fritstående bruser. Vurdere dine behov og konstruktion og blikkenslagerfærdigheder. Standalone brusere spænder fra grundlæggende enheder, som de tillægger en haveslange til brusere, som tilslutte op til to forsyningslinjer og tilbyder alle bekvemmeligheder for en indendørs brusebad. Du skal blot tilslutte en bruser enhed til en haveslange til bærbare single-line bruser. For en mere omfattende fritstående bruser tilføje materialer til en platform, skærm og showerhead støttesystem til indkøbsliste sammen med en bruser kit.

•Consider en piedestal enhed hvis det udendørs brusebad behov nogle beskyttelse fra elementerne eller vil blive stærkt brugt. Piedestal brusere kan arbejde med en simpel slangetilslutning eller være tilsluttet varmt og koldt vand. VVS er omsluttet af en støbt, plastic shell. Piedestal brusere bruges ofte på strande og legepladser. Piedestal brusere kan installeres som permanente strukturer eller være bærbar.

•Hvis dit hjem har VVS i sted, overveje at designe en vægmonteret bruser enhed. Væghængt udendørs brusere tilbyder varmt og koldt vand og mulighed for at designe en hele brusebad-scape. Vægmonterede enheder kan du oprette et kabinet og backsplash. Bane jorden med floden sten eller andre naturlige sten til en skyfri, spa-lignende brusebad erfaring.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke køber et kit, skal du købe brusehoved, drejeknapper og forsyninger. Sørg for at vælge rustfrit stål, eller endnu bedre, messing. Dette vil tillade brusebad til at modstå elementerne.
  • Vær ikke bange for at kalde en blikkenslager. Omkostningerne vil afhænge af VVS i dit hjem og de inventar, du vælger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com