Californien statens lovgivning på Swimming Pool hegn kabinetter

June 15

Californien statens lovgivning på Swimming Pool hegn kabinetter

En pool sikkerhed hegn beskytter børn og kæledyr fra pool ulykker. Ifølge Consumer Product Safety Kommissionen (CPSC), er cirka 3.000 børn under 5 år taget til hospitalet hvert år på grund af pool ulykker og cirka 260 dø fra deres skader. I Californien, i 2007 var der 38 hændelser for at drukne i swimmingpools for børn 4 år og under. Barrierer, såsom pool hegn, kan bidrage til at forebygge sådanne ulykker og dødsfald.

Swimmingpool Safety Act

Californien lov hedder, at ethvert nyt eller ombygget pool eller spa, gjort på eller efter 1. januar 2007, skal have mindst én af syv kræves sikkerhedsfunktioner. En mulighed for boligejere er at installere et hegn, mur eller aftagelige mesh hegn omkring pool eller spa. Hegnet skal også omfatte en gate, der er selvlukkende, selvstændige latching og i stand til at være låst. Loven gælder for privatejede, enfamiliehuse boliger.

Mesh Pool hegn

Trådnet pool hegnet skal opfylde specifikationerne i American Society for Testing and materialer (ASTM). Mesh hegn er let at fjerne og geninstallere hver gang poolen bruges. Hegn kommer i 15-fods sektioner, med en højde på 60 inches, California stat lov krav. Hegnet indsætter i ærmer, der er boret ind i beton eller overflade omkring poolen.

Hegn eller mur

Loven stiller specifikke krav til mindste højde af et hegn, den maksimale kløften mellem hegn og den maksimum plads mellem jorden og bunden af hegnet. Et hegn skal være mindst 60 inches høj. Mellemrum mellem planker i hegnet skal være mindre end 4 inches og mellemrummet mellem bunden af hegnet og jorden er begrænset til 2 inches. Gate låsen på hegnet kan ikke være lavere end 60 inches fra jorden. Endelig kan der være objekter eller fremspring i nærheden af hegnet, der er en måde for et barn under en alder af 5 at klatre over det.

Forebyggelse

Ifølge Consumer Product Safety Kommissionen (CPSC), er drukning den førende dødsårsag i Californien i nærheden af hjem for børn 5 år og yngre. CPSC fundet efter at have gennemgået data på drukning af børn i bolig swimmingpools, at den bedste forebyggelse er ved at konstruere barrierer. Retningslinjerne, en barriere skal være omkring både over jorden og i bassiner samt spabade og boblebade.

Andre indstillinger

Swimmingpool Safety Act giver mulighed for andre former for drukning forebyggelse sikkerhedsfunktioner til at blive brugt i stedet for et hegn eller mur. En pool sikkerhed dække, der opfylder kravene i ASTM er tilladt. Derudover kan alarmerende døre der direkte adgang til swimmingpool-området, eller ved hjælp af selvlukkende, selvstændige lagres udstyr på døre, adgang til pool-området anvendes. Endelig, en pool alarm, som lyder når puljen åbnes ved et uheld, er en mulighed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com