Sådan fjerner polyurethan maling fra gulvtæppet

December 1

Hvis du har en "handy" mand eller kvinde rundt i huset, kan du nemt rydde op deres utilsigtet messer. Fjernelse af polyurethan maling fra tæppe er langt mindre vanskeligt end de fleste tror. Selv om det har tørret på og hærdet, kan du stadig fjerne pletten næsten fuldstændigt; ingen vil kunne fortælle det var nogensinde der.

Instruktioner

•Tag overskydende maling. Skrabe ud hærdede, tørrede på polyurethan. Brug en metal eller plast skraber og prøve at fjerne store bidder så meget som muligt. Vakuum stedet at fjerne små partikler. Hvis polyurethan ikke er endnu hærdet, bruge gamle klude til at øse op så meget af de våde vare, som du kan.

•Scrub med acetone neglelakfjerner eller blot almindelig acetone. Mætte gulvtæppet ved at hælde en lille mængde lige på pletten. Derefter krat pletten med en ru klud eller en blød børste. Opsuge overskydende af duppe med rene klude.

•Scrub med Dawn opvaskesæbe. Mix 1 tbsp. Dawn parabol sæbe med 2 qt. varmt vand. Brug denne løsning til at skrubbe spot med blød børste. Skyl med rent vand. Duppes tør. En god måde at fjerne alt vand fra gulvtæppet er at sætte en ren, foldede og tør klud over våd plet, så trin på kluden med alle din vægt. Gentag med flere rene klude indtil tæppe er næsten tør.

•Tillad tæppe til tørre natten over, så vakuum godt.

Tips & advarsler

  • Tag dig god tid når skrubbe med acetone; Lad det gøre arbejdet for opløse polyurethan.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com