Jeg har installeret en ny Moen bruser som lækager

June 16

Hvis din nye Moen bruser vandhane lækager, konstant dryppende affald, vand, og hvis vandet drypper ind i bruseren væggen, træ rådner og gipsvæg smuldrer. I ekstreme tilfælde fører lækagen til mug i dit badeværelse. Moen vandhaner har reservedele til at løse dette problem, og reparation er ikke så vanskeligt at gennemføre.

Hvorfor Moen hane lækager

Uanset hvor din Moen hane er utæt fra, løser den samme reparation problemet. Hver Moen hane har en patron, der indeholder to disken ventiler. Når patronen bryder ned, vand lækager fra dit køkken vandhane fjorden inde i vandhanen. Dette vand løber ned langs siden af patronen eller drypper langsomt ud af tuden. Udformningen af Moen hane dikterer hvor vandet siver ud, som er typisk rundt i bunden af håndtaget. Når du har udskiftet patronen, vil ikke din vandhane lække længere.

Hvordan at reparere læk

At starte din reparation, slukke for vandet til din vandhane, og luk hjems vigtigste vand linje, som ligger ved siden af vandvarmeren. Dreje ventilen på vandlinjen med uret indtil det holder op med at dreje vil slukke for vandet i hele hjemmet. Du vil være uden bruser og vandhaner for omkring en time. Tilstopning i afløbet med et håndklæde forhindrer tab af små dele i din vask afløb. Du ønsker at udstyre dig selv med et par store tænger og en unbrakonøgle, der er 1/8 inches.

Moen patron udskiftning

Før du kan udskifte patronen, skal håndtaget kommer ud, der kræver fjernelse af sætskruen, en lille skrue under håndtag med en unbrakonøgle. Når skruen er uden hane håndtag, kan du nu skubbe håndtaget ned. Nogle vandhaner, Moen har håndtag adaptere nedenunder håndtaget. Hvis din har en, Løsn skruen på forsiden af kortet og tage denne del. Efter at adapteren er fjernet fra vandhanen, tage den trim ærme og træk patronen bevarer klip, en lille metal klip, der holder patronen på plads. Når klippet er ude, patronen glider ud af ventilen, og du kan erstatte det med en anden patron.

Om fastsættelse af ældre Moen vandhaner

Hvis du har en ældre Moen hane, er reparation lidt anderledes. Disse armaturer har en stilk ventil i stedet for en vandhane patron. Efter at fjerne håndtaget med Allen skruenøgle eller en skruetrækker, hvis vandhanen har en Phillips hoved skrue, løsne stilken, ved at dreje det mod uret, en halv tænder eller mere med en bad topnøgle. Fjern stilken fra vandhanen, og Indsæt en helt ny, som er tilgængelig på en VVS butik. Den eneste måde at stramme stilken er at vende det med uret med bad topnøgle. Sørg for, at denne stilk er meget stram; Hvis ikke, vil vandhanen fortsat at lække. Skub håndtaget øverst på stammen til at fuldføre projektet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com