Nøddetræer, der vokser i Florida zoner 9-10

June 16

Nøddetræer, der vokser i Florida zoner 9-10

Undtagen området Panhandle og den sydlige spids af halvøen falder de fleste af Florida i USA Department of Agriculture plante hårdførhed zone 9. Den sydligste 1/4 af halvøen er Zone 10. Florida gartnere i USDA zone 9 kan vokse egnede sorter af nødder såsom pecan og valnød. Floridians i USDA zone 10 kan prøve mere eksotiske billetpris gerne macadamia nødder.

Pecan

Pecan træer er hjemmehørende i Mississippi flodslette og hårdfør i USDA zoner 6 til 9. Ikke mange er over 200 navngivne pecan sorter, tilpasset til brug i Floridas lav-chill klimaer. University of Florida anbefaler stærkt sorter "Cape Fear," "Elliott" og "Moreland" for Florida på grund af deres sygdomsresistens, højt udbytte og møtrik kvalitet. Pekannødder har brug for en stor voksende plads med modne træer at nå over 70 fod høje. De må også et pollinizing udvalg for god frugt sæt, så du har brug for mindst to træer. "Elliott" er en pollinizer for "Cape Fear" og "Moreland", og "Cape Fear" pollinizes "Elliott."

Valnød

Valnødder er også store træer. Sort valnød (Juglans nigra) vokser 50 til 75 fod høj med en spredning af 60 fødder, og du har brug for to træer for krydsbestøvning. Hardy i USDA zoner 4 gennem 9, rich-smagning nødder har to gange mængden protein som engelsk valnødder (Juglans regia). Purdue Universitys nye afgrøde program citerer kultivarer "Sparrow," "Stambaugh" og "Elmer Myers" som sorter, der dyrkes i det sydlige USA

Macadamia

Medlem af protea-familien indfødte til Australien, queenslandnødder (Macadamia integrifolia og hybrider) vokser i USDA zoner 9 og 10. Træerne vokser til 35 fod høj, med mørke grønne, skinnende stedsegrønne blade og prangende, duftende hvide eller pink blomster i foråret eller vinter. Frugter er produceret i efteråret. University of Florida kooperative Extension Service lister hybrid kultivar "Beaumont" for hjem plantning. Selv om unge træer begynder at producere frugt efter fem år, forekomme større udbytter efter otte år. For lettere møtrik plukning, holde træer beskæres til 12 eller 15 fod høje.

Andre nødder

Selvom mandel (Prunus dulcis) har en USDA hårdførhed vifte fra zoner 7 til 9 og ser ud som om det kunne vokse i Florida, rådgive University of Florida udvidelse specialister ikke plantning mandel i Florida hjem frugtplantager, fordi det ikke er tilpasset til Floridas klima. En nut tree, der kan dyrkes i det sydlige Florida er cashew (cashew occidentale), hårdfør i USDA zoner 10 og højere. Specialister på University of Florida afskrække vokser det i hjem plantagen til møtrik produktion på grund af tilstedeværelsen af stærkt giftige forbindelser i den cashew shell. Et medlem af poison ivy familie, olien i cashew shell forårsager alvorlige hud blærer. Hvad specialisterne Rådgive som fangstklare for den hjemme producenten er apple-lignende udvidede stængel, der vokser over cashew frø. Æblerne er kogt for at fjerne mulige bitterhed og syltet eller tørret, eller saft udvundet drikkevarer eller syltetøj. Bære handsker for at fjerne æblet fra den del, der bærer frø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com