Når at omplante et Sango Kaku ahorn træ

June 17

Når at omplante et Sango Kaku ahorn træ

Sango kaku er en dejlig japansk ahorn træ kendt for sine strålende røde til laks vinter bark. Træet producerer også grønne håndformede blade, der bliver gul til rød i efteråret. Sango kaku maples er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 til 8 kun. Børneværelset-købt planter transplant nemt. Transplantere en plante fra din værftet er vanskeligere.

Omplantning tid

Det bedste tidspunkt at omplante Sango kaku træer er i det tidlige forår, så snart jorden er blød nok til at arbejde og før knopper begynder at svulme. De kølige temperaturer og fugtig jord findes i foråret giver ideelle betingelser for træet at etablere rødder og producere nye vækst. Plantning i efteråret er også acceptabel. Transplantation efter bladene er faldet fra træet, men mindst flere uger før jorden fryser. så træet kan etablere nogle rødder. Sango kaku træer transplanteret i løbet af sommeren er mere tilbøjelige til at lide transplantation chok og genoprette langsomt.

Metode

Grave hullet mindst dobbelt så bred og så dybt som rodklumpen. Vælg et websted med filtreret skygge, fugtige, sure jord og beskyttelse mod vinden. Placere planten i hullet, så graft--en knop i bunden af anlægget--står 2 til 3 inches over linjen jord. Fyld hullet halvt fyldt med jord og tilføje vand til at fylde hullet. Tillader vand at dræne og fylde hullet med jord, stampemaskiner det let med din fod. Muld en cirkel mindst 3 fod i diameter rundt i bunden af anlægget til at bevare fugt og reducere ukrudt vækst.

Overvejelser

Transplantere en Sango kaku træ fra et område af gården til en anden kan ikke anbefales. Planteskoler har særligt udstyr til at reducere transplantation chok ved at beholde en større rodsystem. Hvis du beslutter at transplantationen en ahorn træ selv, transplantation det, mens det er lille for de bedste resultater. Grave et stort grøft i en cirkel omkring planten, 2 til 3 fødder fra stammen, at bevare så meget af rodsystemet som muligt.

Vækstbetingelser

Efter omplantning et Sango kaku ahorn træ, vand det mindst ugentligt de første sommeren som rødderne bliver etableret. Befrugte det let i foråret, hvis vækst er mindre end 6 inches per år. Sango kaku har et normalt langsom vækstrate. Alle Planteskole-producerede Sango kaku ahorn træer er podet. Træer, der dyrkes fra frø kan ikke ligne forældreplanter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com