Hvorfor er blomster vigtigt at jorden?

December 3

Blomster spille en integrerende rolle i bevægelse af årstiderne, leverer primære-produceret sukker for insekter, levested for mikroorganismer og frø til opformering af plantearter. En blomst er det seksuelt reproducing orgel af en plante, hvorved genetik er blandede og evolution kan opstå. Alle højere livsformer som dyr og mennesker, kan ikke eksistere uden blomster og de primære producenter, som først lave sollyset i spiselige former.

Blomst dele og bestøvning

Blomsterne består af farvestrålende kronblade at tiltrække insekter, vektorer af deres pollen. Kronbladene er de seksuelle organer, Støvvejen og støvdragere. Som et insekt tilgange i midten af blomsten til at drikke af sukker (nektar) som er fremstillet dér, pollen fra støvdragerne typisk overholde deres organer. På samme tid, pollen fra andre planter af samme art kan få overført fra insektet til pistil af anlægget, og pollen korn kan derefter befrugte blomsten.

Befrugtning

Efter en pollen korn er blevet overført fra en plante til Støvvejen er af en anden af samme art, vokser pollen korn en pollen rør ind i æggestokken under pistil. Blomster genetik kombineres her via kobling af kønsceller, og frøene er født. De fleste plantearter kan ikke selvbestøvende, da dette mindsker mangfoldighed, og skal være bestøvet af et andet individ af samme art for befrugtning at forekomme.

Mad

Blomsterne er primære producenter--de fremstiller simple sukkerarter fra fotosyntese. Disse sukker affodre en hel række insekter, fra myrer til sommerfugle, bier til biller. Mange insekter er specialiseret til specifikke blomster, i en gensidighed eller obligatorisk symbiose. Orkideer, især, har en meget specifik og integreret livscyklus med visse bier og hvepse, som gør visse former for frugt, som i fig. Igen, give disse insekter føde til fugle og sekundære forbrugere. Blomster er så vigtigt at jorden som græsser og alle planter - blomster er de midler, som de fleste planter fortsætte deres arter, leverer mad til alle højere former for liv. (For eksempel fødevarer, såsom appelsiner, majs, byg, brød, safran, kokos, shiitake, eller nogen andre champignon, frugt, urter eller korn, stole på blomster for deres genesis.)

Medicin

Blomster også specialiseret i visse næringsstoffer og kemikalier i overraskende arrays. I virkeligheden, er planter og blomster udviklet intelligenser for gennemførelse af vand og den selvstændig lede af visse elementer, molekyler og polymerer. Forskellige planter kan have overraskende forskelligartet sæt af polymerer, hvoraf nogle er giftige, andre helbredende, stadig mere psykoaktive. Kort sagt, tilbyder blomster en naturlig Medicinskab for den kræsne botaniker, en klar kur for næsten alle naturens dårligdomme. I Amazonas, blot ét eksempel, visse kur er lavet af shamaner for diabetes - moderne videnskab er stadig stand til at gentage dem, selv om deres virkninger er blevet observeret. Dette er en førsteklasses grund, blandt mange flere, for at bevare regnskovene. Der er så mange arter af planter i sådanne områder, det menes af nogle forskere, at mindre end fem procent af alle plantearter i Amazonas er blevet klassificeret, og endnu mange flere har gjort uddøde.

Jordbund

Alt på jorden er integreret, så ingen enkelt liv eksisterer uden at påvirke en anden. Blomster og planter, der blomstrer dem, spiller en afgørende rolle i omdanne jord substrater til økologisk horisonter, lag af mineral-jord, der er blevet omdannet til organisk materiale i liv og død af planter. Disse jordtyper blive mere frugtbare og bedre egnet for at opretholde den vækst og spredning af plantearter. Dette er, hvordan livet udøver en præference på de mest gunstige betingelser for sin egen udvikling. Med andre ord, er en af de primære funktioner i liv- og blomster - at påtvinge naturforhold, indgå i selvbærende eksistens hvorved liv, i alle former, breder over tid et udvalg-tryk.

Symbolik og poesi af liv

Blomster har længe været symboler for dødelighed, skønhed og kærlighed. Fordi blomster er produceret under naturlige cykluser--plante cyklusser integreret med månen, solen, og bevægelse af årstiderne, selv symbolsk, vækst og formindskelse, liv og død - de er flygtig: de bud, blomstre og forfald. Sådan skønhed er endnu mere overraskende, fordi det er midlertidigt. Ligesom mandalas tibetanske munke drage med sandkornene, kun til at blæse væk når færdig, liv opstår som en flash i en bølge. Blomster nær legemliggøre perfekt denne herlige udgave, hvor alt er konstant at dreje ind i alt andet. Gennem midlertidigt opretholdes permanent. Gennem dødelige skimtes udødelige. Og ved deres blotte eksistens, der er uendelig skønhed og muligheden, hvis begrænset i tid og væsentlighed, de gør yderligere liv meget mere muligt. Og måske endnu vigtigere, fornøjelig.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com