Hvor hen til forlænge akkumulator liv i en 12-Volt akku skruetrækker

June 18

En trådløs skruetrækker er en alsidig, praktisk stykke udstyr. Trække energi fra et genopladeligt batteri, fremdriftsmiddel denne handy power tool skruer til næsten enhver overflade, lindre muskel stress og belastning. Når batterierne stoppe, holde en afgift, men værktøjet ophører med at være til nogen nytte, og mange mennesker finde erstatter batteripakker uoverkommeligt dyre. Heldigvis kan du gøre nogle enkle ting at forlænge batteriets levetid.

Instruktioner

•Kontroller at batteriet er fuldt opladet, før du bruger skruetrækkeren. Brug derefter værktøjet, indtil batteriet er blevet helt forarmet før genopladning det fordi det vil bidrage til at forlænge batteriets levetid. Ifølge batteri Universitet er dette især sandt nickle-baserede genopladelige batterier.

•Sæt batteri oplader enheden i et køligt, godt ventileret sted. Som batterier opbygge en afgift, stiger deres indvendige temperatur. Batteriets levetid kan afkortes ved overophedning.

•Tag batteriet fra opladeren Når opladningen er afsluttet. Opbevar ikke batteriet i opladeren for nemheds skyld, da dette vil forringe batteriets kapacitet til at fungere.

•Fjern batteriet fra bunden af skruetrækker når værktøjet ikke er i brug og opbevar det i en robust, støvfri, plast beholder. Dette vil bidrage til at beskytte batteriets hårdt, ydre dækker. Skader på batteriholderen kan gøre den ubrugelig.

•Opbevar batteriet indendørs eller i et godt kontrolleret miljø, hvor det vil være beskyttet mod radikale temperatur ændringer og fugtige udendørs forhold. Batterierne klarer sig bedre når de er tørre og varme, men ikke varme.

•Lad den beskyttende terminal dækker på batteriet. Ikke blot vil dette bidrage til at forhindre utilsigtet afladning batteriet og eventuelt chokerende nogen, det vil hjælpe dig med at undgå utilsigtet at starte en brand i dit hjem, da batteriet kan antænde Hvis terminalerne kommer i kontakt med en metal overflade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com