Bliver Neon Flash Spirea vokse i fuld sol i Zone 9?

June 19

Japansk spireas (Spiræa japonica) er hård, let at vokse løvfældende buske. Et af de befriende sorter af japanske spirea tilgængelige til hjem gartnere er "Neon Flash," som er dækket i lyse røde blomster i det meste af sommeren. Anvendt som en modellen busk, havde opstillet i en busk kant eller inkorporeret i en flerårig seng, tilføjer Neon Flash lyse farve, hvor det bruges.

Om Neon Flash Spirea

Neon Flash er en lavtvoksende japanske spirea kultivar, sjældent nå mere end 3 fod høj og bred. Nye blade kommer frem rødlig-grøn, så skifter til mørk grøn som bladene modne. Blomsterne er en dyb, fyldig rosenrødt.

Spirea kulturelle behov

Vokse japanske spireas i fuld sol for bedste blomstring. De blomstrer på nyt træ, så buske kan beskæres tilbage alvorligt i det tidlige forår til at styre deres størrelse eller form. Hvis deadheaded, vil de fortsætte med at producere lyse rosy-røde blomster hele sommeren. Spireas er meget tørke tolerant når er etableret og tilpasningsdygtige til en bred vifte af jord.

Anbefalede hårdførhed zoner

Japansk spireas vokser bedst i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 8, med gennemsnitlige vinter minimum temperaturer på minus 30 til plus 20 grader Fahrenheit. Disse buske kræver en særskilt vinter hvileperiode og vokser ikke godt i varme vinter områder.

Den nederste linje

Den nederste linje er, at Neon Flash spireas ikke er egnede buske for zone 9 haver, men ikke på grund af varmen fra sommersolen, som de tolererer. Overvintrer i zone 9 er for varmt for japanske spireas, som har brug for en udvidet kolde vækstdvale. Uden det, vil Neon Flash buske falde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com