Sådan foretages fejlfinding af en termostat

June 19

Sådan foretages fejlfinding af en termostat

Er din ovn eller klimaanlægget ikke fungerer korrekt, den første ting du kan gøre er at foretage fejlfinding af termostaten. Denne proces vil tillade dig at tjekke din termostat for at sikre, at det måske eller måske ikke være problemet hvis du har nogen opvarmning eller afkøling spørgsmål. Her er nogle gode grundlæggende måder at tjekke en termostat før du ringer til nogle dyre professionelle reparationer.

Instruktioner

•Kontrollér termostat temperaturer. Der er to temperaturer til at tage i betragtning, når der beskæftiger sig med en termostat; sæt punkt temperatur og stuetemperatur. Sæt punkt er din ønskede temperatur og stuetemperatur er din omkringliggende rum temperatur. Derfor varmeanlæg vil kører når din sætpunktet ligger over stuetemperatur og køleanlægget skal køre når din sætpunktet ligger under stuetemperatur. Hvis rumtemperaturen synes, tjekke det mod et andet termometer. En digital termostat kan normalt være kalibreret. Kviksølv termostater kan ikke kalibreres, men skal være plan for at fungere korrekt.

•Calibrate dit værelse temperatur. Hvis rumtemperaturen synes, tjekke det mod et andet termometer. En digital termostat kan normalt være kalibreret. En brugervejledning vil være nødvendigt at gøre dette, hver termostat er forskellige. Kviksølv termostater kan ikke kalibreres, men skal være plan for at fungere korrekt.

•Kontrollér forbindelsen. Fjern dækslet fra termostaten. Du vil udsætte termostat ledninger. Rasmussen, M, Y, G, C er de mest almindelige forbindelser. R er 24-volt strøm, W er varme, Y er køling, G er fan og C er den fælles side af 24 volt. Hvis der ikke er nogen ledning til C termostaten er batteri drevet. Afhængigt af hvordan termostaten er indstillet, vil R internt tilsluttes W, Y eller G fortæller det tilsvarende udstyr til at komme. Kontroller alle forbindelser har god kontakt og er stram.

•Tag termostat i ligningen. For at tage termostat i ligningen skal du nødt til at gøre, hvad termostaten gør internt. Slukke for ovnen. Når strømmen er slukket, mærke og fjerne ledningerne fra termostaten. Husk, at termostaten gør er at forbinde R W, Y eller G. Så twist R og W wire enderne sammen, tænde tilbage på og ovnen skal komme. Check Rasmussen til Y og R g og sørg for køling og fan kommer også. Hvis alt dit udstyr kommer under direkte ledninger som dette, og det var ikke kommer når hooked op til termostaten, så var din termostat problemet.

Tips & advarsler

  • Selvom termostater køre ud af kun 24 volt, Sørg for, at strømmen er slukket når rørende ledninger sammen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com