Instruktioner til trådløse alarmer

June 19

Instruktioner til trådløse alarmer varierer afhængigt af mærke og model. De fleste af dem er designet til at være selvstændig installeret, og dette er en af fordelene ved at bruge trådløse alarmer over kablede modeller. De kan virke skræmmende i starten, især hvis de har en række forskellige komponenter. Når du forstår, hvordan de alle fungerer, bliver installere dem betydeligt lettere.

Grundlæggende

En trådløs tyverialarm skal have en række dør og vindue alarmer, en række bevægelsessensorer og en nøgle pad eller kontrolpanelet til at håndtere det hele. Vælg et trådløst system, som har nok dør og vindue alarmer til at dække alle jordoverfladen forstuen i dit hus, sammen med enhver anden historie entryways der måske en indbrudstyv har adgang. Derefter måler de firkantede optagelser af dit hus og sikre hver komponent bliver inden for rækkevidde af det centrale Kontrolpanel, når det er installeret. Hvis en fjerntliggende komponent er uden for rækkevidde, det vil ikke fungere og del af dit hus vil ikke blive beskyttet.

Dør og vinduessensorer

Dør og vindue sensorer består normalt af to komponenter: senderen placeret på døren eller vinduet marmelade og en magnet placeret på døren eller vinduet selv. Montere dem således at magneten kommer i direkte kontakt med senderen, når døren eller vinduet er lukket. (Du kan sædvanligvis lægger begge halvdele af sensor med nogle skruer og en skruetrækker.) Når en ubuden gæst åbner døren eller vinduet, magneten er fjernet fra nærhed af senderen og alarmen går i gang.

Bevægelsessensorer

Bevægelsesdetektorer er monteret på væggene i et rum du ønsker at beskytte--, der enten indeholder noget værdifuldt eller på et centralt punkt i huset som en indbrudstyv skal igennem for at få adgang til resten af huset. Ligesom den dør og vindue sensorer, kan det blive sat på plads ved hjælp af skruer og en monteringsplade (normalt inkluderet i pakken). Du ønsker at placere det højt oppe, med udsigt over hele rummet, og fri for forhindringer såsom møbler.

Kontrolpanel

Kontrolpanelet kører hele systemet og aktiverer alarmen, hvis den opdager et brud i nogen af de hjælpeansatte komponenter (såsom motion detektorer og magnetiske dør/vinduessensorer). Ligesom de eksterne komponenter, kan det monteres på væggen med skruer; for mange systemer, men kræver det også adgang til en nærliggende stikkontakt for at fungere korrekt. Ud over dette, bør du montere den i nærheden af en central forstuen foran døren eller døren til garagen. Hvis du kan montere den på væggen i et skab eller et andet skjult sted, hvor indbrudstyve ikke kan nemt finde den.

Fejlfinding

Trådløse alarmer er normalt batteridrevne, så sørg for at regelmæssigt kontrollere batterierne i hver enkelt komponent. Derudover forsøg at montere hver komponent fra enhver metal risten eller noget andet, som kan interferere med radiosignalet. Efter montering af hver enkelt komponent, skal du kontrollere det virker og sender et klart signal tilbage til kontrolboksen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com