Sådan fungerer en Hayward Pool Filter

June 19

Sådan fungerer en Hayward Pool Filter

Hayward fremstiller en bred vifte af pool filtre til både over jorden og i jorden pools. Skønheden i Hayward filtre er at de er intuitiv at betjene, og de gør et fremragende stykke arbejde med at rense en pool. Uanset om du køber en DE (diatoméjord), sand eller patron filter, hvis du tager ordentlig pleje af filteret, vil du kunne bruge din Hayward filter i mange år. Den første ting du skal lære er sådan fungerer Hayward pool filter.

Instruktioner

•Sørg for at sikre, at filteret er tilsluttet korrekt. Kontroller, at alle swimmingpool slanger er sikkert fastgjort til filteret. Løst montering slanger ikke blot præsentere et dryp problem, men de kan potentielt tilføje luft til Hayward filtersystem. Dette er problematisk, fordi pool filtre fungerer optimalt i en lufttæt vakuum miljø.

•Fyld pumpens kurv med vand. Hayward pool filtre er selvansugende og skal have vand i pumpen kurven for at gøre dette. Kører pumpen, mens tør vil skade mekanismen.

•Åbn det filter air ventil. Fordi pool filtre arbejde i et vakuum miljø, skal du åbne luft ventilen for at tillade nogen fanget luft at undslippe. Drej på filteret. Når filteret begynder at løbe, vil du høre luften komme ud af luften ventil. Så snart du ser vand sprøjtning fra ventilen, lukke ventilen.

•Se vandet retur slange til at sikre, at vand strømmer tilbage til puljen. Når du opdager, at der er ingen mere luftbobler i retur vandet flyde, er dette når Hayward DE filter ejere bør tilføje DE til pool's hulske. Kører DE filter uden DE tillader snavs og olier til at anbringe til den indre filtreringssystem (Hayward bruger filter fingre), som vil mindske dens rengøring magt, når DE er tilføjet. Derfor er det vigtigt at tilføje DE umiddelbart efter filteret er oppe og køre.

•Kontrollér trykmåleren. Dette er den bedste tid til at observere og notere dig den optimale filter pres. En ny eller nyligt rengjort pool filter vil køre på et optimalt pres. Over tid, som filteret Hayward bliver beskidt, vil nummer på trykmåleren stige. Når du ser, at antallet er steget med otte til 10 point, er det tid til at rense eller efterdønningerne filteret.

Tips & advarsler

  • Det anbefales, at du gennemgår producentens instruktioner og anbefalinger, før opererer en pool filter.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com