Temperaturforskelle i Fan-tvunget ovne

June 20

Temperaturforskelle i Fan-tvunget ovne

Fan-tvunget ovne bruger en madlavning metode, der er forskellig fra en traditionel ovn. Også kendt som varmluftovn, disse ovne bruger en fan, der skubber varmen omkring mad, madlavning det fra alle sider. Disse ovne kan du tilberede din foretrukne fødevarer meget hurtigere, fordi varmen fordeler jævnt omkring maden, snarere end opvarmning fra én retning, ligesom en almindelig ovn.

Tre metoder til madlavning

Når madlavning i en fan-tvunget ovn, har du tre forskellige metoder til madlavning tilgængelige. Den første metode indebærer madlavning ifølge den tidsramme, der er opført på opskriften, men at dreje temperatur ned 25 grader fra ene opskrifter bruger. Den anden metode indebærer madlavning temperatur opskriften efterlyser, men madlavning det i mindre tid. Du har også mulighed for madlavning på kortere tid og ved en lavere temperatur.

Ekspert indsigt

Gourmet Sleuth hjemmeside anbefaler ser på opskriften og typen af skålen eller gryden før tilberedning i en varmluftovn. Stedet hævder at fødevarer kogt i lavvandede retter eller pander og mad tilberedt på cookie ark er bedst egnet til en konvektionsovn. Dyb pander, store ristning pander, dækket retter og gryderetter er bedst egnet til en traditionelle ovn.

Advarsel

Fan-tvunget ovne skubbe luften omkring mad, madlavning op til 30 procent hurtigere end det ville lave mad i en traditionel ovn. Når du lave mad i et stort fad eller koge en vare, der kræver et låg eller dæksel, bør du undgå en konvektionsovn. Luften inde i ovnen kan ikke nå den mad, hvilket betyder, at du bliver nødt til at koge skålen, så længe du ønsker i en almindelig ovn. Konvektion ovne har også en tendens til at producere tørfoder, og mad med mindre fugt skal være kogt i en traditionel ovn.

Overvejelser

Hvis du ønsker at tilberede mad ved en lavere temperatur i en fan-tvunget ovn, kan du prøve at sænke temperaturen ved 25 grader. For eksempel, hvis opskriften kalder for bagning ved 425 grader Fahrenheit, derefter sænke temperaturen til 400 grader Fahrenheit. Afhængigt af hvilken type mad tilberedt, skal du muligvis en endnu lavere temperatur. Hvis du ønsker at lave mad i en fan-tvunget ovn ved den anbefalede temperatur for en traditionelle ovn, derefter reducere kogetiden af 25 til 30 procent. For fødevarer, der skulle bages i 30 minutter, bage det i stedet for 21 til 23 minutter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com