Sådan læses en vandmåler

December 7

Sådan læses en vandmåler

At vide hvordan at læse din vandmåler kan hjælp du opdage utætheder, samt hjælpe dig med at overvåge din husstands vandforbrug på en daglig eller ugentlig basis. De fleste meter ligner et ur ansigt med en inset kilometertæller, selvom ældre modeller har ansigter med seks små ringer og de nyeste modeller er digital. Alle læse vandforbrug i kubikfod. En kubikfod vand er lig med 7,48 gallons.

At finde måleren

Vandmålere er typisk i nærheden af kantstenen foran dit hjem. I nogle områder, især i kolde klimaer, kan måleren være inde i dit hus, i kælderen. Udendørs meter er beskyttet af en beton eller metal boliger med et låg.

Adgang til måleren

Ofte, kan du fjerne låget af meter hus med en stor skruetrækker, men hvis ikke, skal du muligvis en vand meter nøgle – en T-formet værktøj med slidsede stik enden, tilgængelig fra hardware og hjem forbedring butikker.

Læser måleren

En straight-læsning meter, den mest almindelige form, viser vandforbrug på samme måde bilens kilometertæller viser benzin forbrug. For at finde ud af hvor meget vand du har brugt på en dag, optage alt fra dagen før og check igen på samme tid næste dag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com