Fejlfinding en Innotek Pet hegn

June 20

En Innotek pet hegn er et elektronisk hund indeslutning, der er begravet under jorden. En særlig krave med en receiver er placeret på den hund, der udsteder en advarselstone, når han nærmer sig indhegne. Hvis hunden fortsætter mod grænsen, giver kraven en statisk korrektion. Hvis Innotek pet hegnet undlader at udføre som tilsigtet, fejlfinding for at løse problemet.

Instruktioner

Senderen Status lyset er ikke tændt

•Kontroller at adapteren og lyn protector er tilsluttet og strømmen er i positionen "On". Fortsæt til trin 2, hvis senderen lys ikke er stadig på.

•Kontrollér stikkontakten. Hvis stikkontakten er en ground fejl circuit interrupter, eller GFCI stikkontakt, tryk på forretningen i at nulstille en udløst kredsløb. Hvis senderen lys stadig ikke kommer, Fortsæt til trin 3.

•Tag lyn protector hvis strømindikatoren ikke lyser på den. Sæt strømadapteren direkte til en stikkontakt. Hvis senderen lys tændes, skal du kontakte Innotek for at opnå en udskiftning lyn protector.

Netværksstatus angiver brudt grænsen Wire

•Gennemfør wire pause placering test hvis statusindikatoren blinker rødt og alarmen lyder. Frakobl strømforsyningen og afbryde lyn protector ledninger på løkke terminaler. Wrap kundeemner på en RF choker ind i en løkke og pak dem omkring grænsen wire kundeemner. Tilslut den indpakkede fører til lyn protector og sæt strømadapteren ind i lyn protector.

•Drej en håndholdt AM radio kanal AM-60 eller AM-600. Kanalen skal ikke have en station. Drej senderen "Feltbredden", indtil du hører et signal på AM radio når afholdt over en grænse.

•Hold radio 2 fod fra jorden. Gang grænselinjen mens du flytter radioen over det. Markere de områder hvor signalet svinder, ændringer pitch eller de statiske stopper. Linjen er brudt, hvor signalet stopper. En ændring i pitch eller en fading signal angiver en nick i tråd isolering.

•Dig de markerede områder med en skovl til at afdække ledningen. Udskift ledning med samme gauge wiren. Deltag ledninger med vandtæt skiver. Kontakt Innotek evt ekstra vandtæt splejsninger.

•Dæk den reparerede wire med snavs. Reconnect lyn protector ledninger, og slut strømforsyningen til en stikkontakt. Tænd for strømmen. Hvis statusindikatoren stadig blinker rødt, gentage testprocedure og foretage yderligere reparationer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com