Hvordan til at hænge gardiner Over glasskydedøre

June 20

Dit hjem har en glidende glasdør. Måske det er omfattet af blinds-- eller måske det har ingen dækker overhovedet. Hængende gardiner over glas-skydedør er en farbar vej, både sikrer ekstra beskyttelse af personlige oplysninger og føjer til den æstetiske appel af rummet. Men hvad er den bedste måde at hænge gardiner over glasskydedøre? Det behøver ikke være en vanskelig og stress-fremkaldende opgave.

Instruktioner

Hvordan til at hænge gardiner Over glasskydedøre

•Measure din glidende glas døre med et målebånd. Den måling, der betyder noget er længden af døre, parallelt med hvor en gardinstang ville hænge. Læg mærke til denne måling.

•Tilføj fire inches til længden af dørene. Denne tilføjelse vil sikre, at din gardinstang er den rigtige længde.

•Purchase gardiner, gardin stang og gardin stang indehavere. Sørg for at vælge gardiner både, du kan lide og som passer til det rum, de vil hænge i. Også, da gardiner vil være hang over døre, at folk vil være at gå gennem, være sikker på, at gardinerne er to-panel gardiner for nem walk-through kapacitet. Sørg for at gardinstang du vælger den korrekte længde eller kan justere for at matche denne længde. Også, at visse, gardinstang tillader mindst to eller tre inches af plads mellem væggen og rod, selv; Dette vil give vejrtrækning plads mellem gardinet og åbning og lukning glidende glasdør under. En god stang-type, der giver mulighed for denne form for rum er en krumme stang. Bemærk at buet stænger ikke kræver rod indehavere.

•Anvend en boremaskine og skruer, medmindre andet instrueret af produktanvisningerne, for at fastgøre tæppet stang indehavere på væggen om glidende glas døre. Henvise til den stang individuelle instruktioner, hvis du ikke er sikker på hvor du skal placere skruerne. Gardin stang indehavere skal placeres to inches over og to inches uden for glasdøre, eller deromkring. En krumme stang, som ikke typisk kræver indehavere, typisk indeholder to skruehuller, en top og bund hul i begge ender af stangen, så at vide, hvor du vil placere skruerne for denne type stang bør være indlysende.

Hæng stangen på indehavere og fastgøre tæppet. De måde stangen sidder på indehavere varierer fra produkt til produkt, men typisk er blot lagt på indehavere og snaps i. Nogle stænger er holdt fast med skruer. Se den stang individuelle instruktioner hvis du er usikker. Hvis du har en krumme stang, selvfølgelig, din rod allerede hang og fastspændt stramme til væggen. Hængende gardiner er normalt som blot som hængende krogene tilsluttet gardinet langs stangen, eller snapper ringene på et gardin til stangen. Igen, hvis du er usikker på hvordan man hænge gardinet til stangen, se Gardins instruktioner.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com