Hvordan man Test for skimmelsvamp

June 20

Hvordan man Test for skimmelsvamp

Mug kan være værre end grimme og en dårlig lugt, det kan også være giftige sort mug otherise kendt som Stachybotrys. Hvis du har mistanke om, at du måske har en støbeform problem i dit hus, er der tests til rådighed til at afsløre sin tilstedeværelse.

Instruktioner

•Visit din lokale hardware butik. Du kan finde hjem skimmel opdagelse kits, der gør det muligt at udtage prøver, hvor du kan se mug, test din ovn og luft prøver. Generelt, du vil sætte disse prøver i et sikkert sted i 48 timer og kit vil omfatte retninger, så du kan bestemme resultaterne på tidspunktet.

•Bestil et kit online. Der er et par store kilder til skimmel test kits. Nogle kits er langt mere i dybden end andre, så du kan vælge, hvad du føler er bedst for din situation. Hvis du foretrækker, at en professionel gennemgå resultaterne, er der også kits, der omfatter overnatning service tilbage til deres lab, hvor de vil bestemme resultatet for dig. Se nedenfor for en liste over links, der kan være til hjælp.

Kortindgangsdør en professionel for en konsultation i dit hjem. Du skal blot gå til yellowpages.com og skrive i en søgen efter skimmel test & Consulting og dit postnummer og du skal have mange valg i området for en person, der vil komme til dit hjem og udføre test for dig.

Tips & advarsler

  • Hvis du udviser nogen symptomer såsom nasal stuffiness, øjenirritation, hvæsen, hudirritation, udslæt, feber, kronisk hovedpine eller træthed, som kan du ser din læge til at se, hvis de er relateret til skimmel eksponering.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com