Sådan foretages fejlfinding af en Central klimaanlægget & varmepumpe

December 8

Sådan foretages fejlfinding af en Central klimaanlægget & varmepumpe

Fejlfinding en central klimaanlægget og varmepumpe er ikke en vanskelig proces. Du kan nemt løse mange problemer med din enhed med et par hurtige trin og vedligeholdelsesprocedurer. Nogle gange, når du ikke kan løse problemet selv, kan du skal ringe i en VVS-tekniker til at foretage reparationer til enheden.

Instruktioner

•Rengør din central air conditioner eller varmepumpe hvis det tænder, men er ikke at give den korrekte mængde af kold eller varm luft. Snavs som blade og snavs kan gøre sin vej ind i maskinen og forstyrre ydeevne. Brug en svamp og en spand med koldt vand, anvende vand til air flow riste, der er placeret på toppen og nogle gange på siderne af enheden. Gentag denne proces, indtil riste er ikke længere blokeret. Ren luft riste give den korrekte mængde luft til den enhed, som hjælper med at sikre korrekt drift.

•Kontrollér elektriske hovedpanelet på dit hus til en blæst fuse eller trippede kredsløb, hvis din opvarmning og afkøling enhed ikke vil tænde.

•Opkald din lokale VVS reparatør, hvis din enhed gør hvinende eller slibning lyde. Dette er mest sandsynligt på grund af dårlig lejer eller en gled bælte i motoren på din enhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com