Sådan fjernes en blæk plet på bomuldstøj

June 21

Blæk pletter sæt i hurtigt på mange materialer. Bomuld er måske den værste materiale til at få en plet simpelthen fordi det er meget absorberende. Pletten behøver ikke engang at være flydende til at blive absorberet. Den ene ting at huske på, når det kommer til at fjerne blæk pletter fra bomuldstøj er, jo hurtigere du forsøge at fjerne det, jo bedre. Du kan nemt oprette din egen rengøring løsning fra husholdningsartikler.

Instruktioner

•Lay tøjet ud flad, og placere håndklæde inde. Adskille de to lag stof sikrer at kun pletten vil have rengøring løsning anvendes til det og at det ikke vil sive igennem til anden siden af skjorten.

•Spray pletten med hårlak. Enhver hårspray vil gøre. Hairspray kemikalier hjælpe løfte pletten fra materiale, bryde bånd mellem partikler, der skaber pletten.

•Brug enten en vatpind eller en ren hvid klud duppes området og løfte nogle af de løs hårspray. Aldrig gnide noget i en plet fordi der vil få det til at sprede og arbejde det dybere ind i fibrene.

•Soak en bomuld svaber med sprit og duppe pletten, hvis hårspray ikke er fjernet det helt.

•Kombiner en lille mængde af vand og bagepulver til at danne en tyk pasta. Sprede det over pletten og lad det sidde i et par minutter. Bagepulver har agenter, der hjælpe med at bryde bånd inden for pletter ligesom hårspray, men det er meget stærkere. Aftørre blandingen med en klud.

•Applicer et par dråber af neglelak remover at pletten, hvis det stadig spøger. Bomuld kan modstå den acetone, der er i neglelakfjerner, men stadig brug ikke for meget at forhindre misfarvning.

• Lad tøjet tørre for at se, hvis pletten er synlige og eksisterer stadig. Hvis ja, sætte det ind i Tøjvask som du normalt ville. Bare sørg for det er helt tørt inden du tilføjer varmt vand til det fra vaskemaskinen. Hvis en plet er stadig til stede, vil det varme vand hjælpe det sat ind i bomulden endnu mere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com