Hvordan slår jeg på en britisk gaskedel?

June 21

De fleste nye huse kommer med gas eller lignende central varme kilder, opgraderet fra kul og andre mindre miljøvenlige former for opvarmning. Gaskedler tendens til at blive brugt til at opvarme vandet i radiatorer og vand bruges i vandhaner. Din ejendom vil ikke være varm på alle, men hvis kedlen ikke er tændt. Det gør nødt du sjældent til at interagere med kedlen selv, i stedet gør brug af de mere moderne, forenklet systemer på plads.

Instruktioner

•Locate gas isolering ventil. Det er bedst at sikre, at der er gas i rørene først før du forsøger at tænde din kedel. I de fleste nye huse, er ventilen beliggende i en meter boks på ydersiden af huset. For ældre huse, tjek steder som under trappen, i garagen eller under køkkenvasken. Ventilen, selv skal have relevante bogstaver på det og muligvis en gul/rød advarsel mærkat.

•Drej ventilen en fjerdedel tænder (hvis den er slukket) for at tillade gas til at angive rør.

•Locate kedel/varmer Kontrolpanel. Det er normalt findes i området køkken/entre som en hvid plastik kasse stikker fra væggen. Nogle har en LCD-skærm på det, som ledsager knapper.

•Vælg hvad du vil kedlen til at gøre. I de fleste tilfælde er der knapper skildrer et småt af en radiator og en anden skildrer en vandhane. Tryk på den ønskede funktion og kedlen skal tænde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com