Wire hegn typer

June 21

Wire hegn typer

Wire hegn er oftest bruges til at indeholde husdyr, fordi de er en omkostningseffektiv måde at indeholde dyr på store jordstykker der kan spænder overalt fra one acre til 500 hektar eller mere. De fleste wire hegn vil have mellem tre og seks tråde af wire kører parallelt med hinanden langs hegnet linje. Typisk, wiren er fastgjort til enten træ indlæg eller metal t-indlæg fordelt 8 til 12 fod fra hinanden.

Pigtråd

Pigtråd består af to dele af soft-trækstyrke wire snoet sammen. Hver 4 til 5 inches ad metaltråd, kort, skarpe, point af wire er sikret i en fast position. Disse modhager er designet til at afskrække dyrene fra at forsøge at passere gennem hegnet og kan forvolde skade, fordi de kan fange og rip dyrets hud. Pigtråd er almindeligt anvendt til fægtning i kvæg, men anses ikke for en egnet hegn materiale til heste.

Høj-trækprøven glat Wire

Høj-trækprøven wire anses en sikrere løsning for husdyrbestand end pigtråd på grund af sin styrke og mangel på skarpe kanter. Denne glat, stål, enkelt-strenget ledning er 12 1/2 gauge og kan opretholde op til en 200.000 lbs. flydespænding når korrekt splejset og strammet. Denne tråd er let at håndtere, og når knyttet til hegnspæle med isolatorer, kan blive elektrificeret yderligere afskrække husdyr fra udfordrende det.

Elektriske ledninger

Enten høj-trækprøven wire eller stål wire snoet sammen med plast ledning designet for husdyrbestand kan bruges til elektriske hegn. Snarere end at være hæftet til hegnspæle, elektriske ledninger skal være fastgjort ved hjælp af hegn-specifikke isolatorer, der holder elektriciteten fra kortslutning på hegnspæl. Elektriciteten er leveret af en fægter, der sender impulser af elektricitet til hegnet. Når et dyr kommer i kontakt med hegnet, modtager den en elektrisk stød, der afskrækker det fra udfordrende hegnet i fremtiden.

No-klatre ståltrådshegn

No-klatre ståltrådshegn refererer til et forarbejdet wire hegn produkt, der består af både lodrette og vandrette tråde vævet sammen til form kvadrater. Størrelsen af kvadraterne varierer fra producent, og forskellige størrelser er velegnet til forskellige typer af husdyr. No-klatre wire begrænser et dyr fra stikker hovedet gennem hegnet til at græsse på anden siden. En top jernbane eller en streng af pigtråd er normalt installeret oven på ingen-bestige hegn til at forhindre, at dyr lænede sig over toppen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com