Liste over Californien indfødte planter

June 21

Liste over Californien indfødte planter

Ifølge Californien indfødte plante samfund er der mange fordele at dyrkning af indfødte planter i Californien haver. Native planter bevare vand, ikke kræver pesticider, tiltrække lokale dyreliv, kræver minimal vedligeholdelse, og støtte de indfødte økologiske system. Ser kan være bedrager, dog; nogle af de mere smuk Californien indfødte planter er også klassificeret som invasive, såsom flydende planten, kystnære bush Lupin og Monterey pine.

Native krydderurt

Californien er hjemsted for mange smukke vilde blomster både årlige og flerårige. Verbenas, af familien abronia er indfødte stauder, der vokser i en bred vifte af indstillinger. Native verbenas omfatter sand verbena, dværg sand verbena, Mojave sand verbena og behårede sand verbena. Verbena planter er ganske let at passe, og deres smukke petite blomster er en fremragende accent for enhver have.

Oxytheca er en af de mere eksotiske vilde blomster fundet i Californien. Disse planter vokse særlig godt i tørre klimaer, og deres fed endnu fine blomster er ganske slående. Mange typer af oxytheca, herunder Parish's oxytheca og Abram's oxytheca, er på statens liste af sjældne arter. Den smukke Cushenbury oxytheca er truet. California poppy er state blomst.

Native bregner

Smukke bregner som den fælles ladyfern, hjorte bregne, fælles grapefern og fem finger bregne kan findes i hele staten Californien. Disse bregner er hårdfør og kan overleve i mange klimaer. Den unikke grønne spleenwort, samt den flosset Månerude, fælles Månerude og Crater Lake grapefern, er kun et par af sjældne bregne-arter, som er hjemmehørende i Californien.

Indfødte træer

Californien indfødte træer er rigelige og omfatter mange almindelige typer af træer, som grantræer, ahorn træer, ældre træer og manzanita træer. Inden for disse generiske familier, men er der mange sjældne arter. Fantastisk Alpine Grantræet, eksempelvis findes primært i Lodgepole skov, Subalpine skov og rød Ædelgran skov. Hearst's manzanita, findes primært i chaparral og tør ørken af staten, er en truede træarter. Kysten redwood og giant sequoia er Californiens state træer.

Indfødte græsarter

Californien er hjemsted for mange fælles græsser såsom bentgrass, foxtail, needlegrass og ricegrass. Sjældne græsser omfatter Mormon nål græs, San Diego County needlegrass, Blasdale bentgrass og bjerget bentgrass.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com