At bruge en rundsav som en tabel Saw

June 22

Ved hjælp af en rundsav til en tabel saw er en innovativ måde at udføre lineær skære om på støbestedet eller for den hjem-it-din-selfer. Du skal bruge nogle materialer til at oprette en rundsav, men tømmer og krydsfiner kan bruges igen til andre projekter.

Instruktioner

•Indstil to savbukke ca 36 inches fra hinanden, og derefter lå 4-fods firkantede stykke krydsfiner på toppen af dem.

•Brug målebåndet og find midten af krydsfiner 24 inches i fra alle sider. Gøre en mark med blyanten.

•Brug pladsen og blyant til at gøre en 8-tommer linje, med centrum af linjen ved midtpunktet af krydsfiner. Med andre ord, mark to 4-tomme linjer, der kører i begge retninger fra midtpunktet du lavede i trin 2. Denne linje vil være, hvor savklinge kommer igennem 3/4-tommer krydsfiner bordpladen.

•Plug rundsav i stikkontakten; Du skal muligvis bruge en forlængerledning, hvis den så ledningen ikke vil nå. Gøre en springet skåret i krydsfiner langs linjen du bare markeret. Vær sikker på rundsavs dybdejustering er på sit dybeste indstilling for denne springet cut.

•Tag sav fra springet skåret og gøre en anden skåret sammen med den første cut linje. Vil du omkring 1/4-tomme i bredden for blade til at passe ind i krydsfiner åbningen.

•Brug carpenter's square justere saven med én side af krydsfiner toppen mens saven er indstillingen inaktiv i åbningen. Brug blyant til at markere alle kanter omkring saven.

•Brug 16p søm og hammer til at køre søm delvist i krydsfiner, men ikke gennem skoven, ca fire steder omkring Rundsave metal base. Saven til at sidde oprejst og neglene drevet på de fire hjørner af rundsaven. Brug hammer til at bøje negle over den metal base af rundsav til at holde det sikkert på krydsfiner.

•Klik krydsfiner over så kun savklinge er udsat for den op side af tabel saw træ toppen. Brug den 48-tommer lang 2-ved-4 og lægge den mod savklinge. Bruge målebåndet til at justere 2 x 4 med kant i krydsfiner, så det sidder en lige stor afstand, foran og bagpå, fra savklinge til kanten af krydsfiner.

•Brug blyant til at markere en tyk linje fra savklinge til en af enderne af 2 af 4. Denne linje repræsenterer kanten af kniven. Du vil bruge denne linje for at "sætte" 2 x 4 en målbar afstand fra bladet. Med andre ord, hvis du ønsker at skære et bord til 6 inches i bredden, ville du holde 2 af 4 6 inches fra denne linje. 2 x 4 vil blive brugt som hegnet til den improviserede bordrundsav.

•Indstil 2 x 4 hegnet af midlertidigt kørsel 16p nails i begge ender af 2 x 4 hegnet til at sikre det i stilling. Du bliver nødt til at trække søm, hver gang du vil nulstille hegnet afstand fra kniven.

•Brug den træ kile og skubbe det ind i udløseren skifte af rundsaven så saven vil køre hele tiden. Du kan simpelthen trække saven fra forlængerledningen eller outlet at vende bordet så tændt eller slukket.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en rundsav til en bordrundsav bør ikke gøres hele tiden da nogle Rundsave bruger en gearkasse, som skal være konstant nedsænket i et oliebad. Disse typer af Rundsave bør kun bruges i en knivspids, da længere tid kan ødelægge gearkassen. Denne type af improviserede bordrundsav kan være i sagens natur farlige, da der er ingen knivafskærmning eller nødstop switch anvendes.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com