Hvorfor er blomster forskellige farver?

December 8

Hvorfor er blomster forskellige farver?

Der er mange grunde til, at blomsterne har forskellige farver, og de fleste af disse er biologisk art (plante pigmenter, klorofyl og ultraviolet lys), med de vigtigste er den fordel, at insekter stammer fra blomster væsen "farvekodede"--bestøvning.

Betydning

Blomst farve skyldes reflekteret lys fra pigment i anlægget. Disse pigmenter, eller forbindelser kaldes anthocyanidines, er de grundlæggende ingrediens i produktionen af blomst farve.

Typer

Når anthocyanidines kombineres med planter, der har sukker, skaber de endnu et stof (anthocyanine), producerer fall-lignende farver; men der er mange flere pigmenter, der påvirker blomst farve, såsom Flavanoler, flavanoids og klorofyl, at nævne nogle få.

Andre faktorer

Desuden for at plante pigmenter, påvirker ultraviolet lys eksponering, bestøvning og endda miljø blomst farve.

Ultraviolet lys

En blomst vil se én farve, eller en nuance af farven, når morgensolen rammer det, og en anden farve eller skygge ses i aften, eller hvis plantet under et skyggefuldt træ.

Geografi

Blomster placeret i koldere geografiske klimaer tendens til at have mere levende farver end deres sydlige modparter. Blomster i varmere regioner lider undertiden fra varme og vand-afsavn, hvilket resulterer i Falmende farve.

Bestøvning

Når en plante har alderen gik punktet af bestøvning, kan det faktisk ændrer farve for at sende et signal til insekter, de ikke bør spilde deres tid i forsøget på bestøvning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com