Hvordan man kan male en asiatisk stil værelse

June 22

Asiatisk-inspirerede indretning trækker fra en bred vifte af påvirkninger, men har en særskilt look. Enkle linjer, maling farver spænder fra rolige til eksotiske og asiatisk-inspirerede faux teksturer kan omdanne et værelse. Bruge feng shui principper til at bestemme maling farve og bringe flow og energi ind i stuen. Kinesisk stil kan kræve rød og sort maling, mens japanske farver har tendens til at være mere afdæmpet: te greens og afbalanceret neutrale. En krydret orientalske indiske-tema værelse omfatter varme guld, røde og orange maling.

Instruktioner

•Vælg farver, der både påberåbe sig en asiatisk stil og supplere din eksisterende indretning. Vælge eksotiske farver som kinesisk rød eller varm krydret nuancer for en mere dramatisk look, eller blege, sarte farver for en roligere stemning. Undgå at bruge for mange farver i ét rum: en funktion af asiatiske udsmykning er enkelhed.

•Brug feng shui principper til at vælge farver. Yin energi er beroligende og rolig og reflekteret i cool blues og lilla, sort, grøn og hvid. Metalliske nuancer er også yin. Yang farver er varme, energigivende og opløftende. Vælge "varme" farver fra gul til rød for yang energi.

•Paint alle væggene i samme farve i overensstemmelse med den enkle, overskueligt ser karakteristisk for asiatiske udsmykning, eller male tre vægge, en bleg farve og en fokal væg en dyb skygge af den samme farve. For eksempel male en bleg guld på tre vægge og en dyb guld på fokale væggen.

•Don't glemme trim. Brug en meget ren hvid for et klassisk look, eller overveje sort malet trim for en mere dramatisk effekt. Bruge en halvblank finish sort maling, så trim ligner sort lak.

•Look i bedre maling butikker for perle eller metallisk finish maling. Skinnende overflader er karakteristiske for asiatiske indretning, og metallisk finish er meget yin.

•Consider tilføje subtile tekstur med faux maleri. Oprette en silke faux finish (Se ressourcer) til at tilføje nogle dybde til væggen. Par dette med vægkunst eller møbler med buede, enkle linjer.

Tips & advarsler

  • Et princip om asiatiske udsmykning er at give en følelse af positiv energi flow og balance gennem hjem, uden rod eller skarpe kanter møbler. I overensstemmelse med dette princip, undgå at bruge alt for mange travle mønstre eller dekorative accenter og vælge møbler og kunst, der inkorporerer buede linjer og enkle designs.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com