Hvordan at reparere en rådnet vindueskarm plade & Studs

June 22

Hvordan at reparere en rådnet vindueskarm plade & Studs

Rot er den største fjende af en træ struktur integritet. Når træ vindueskarm plader eller studs rådne, er styrken af dit hjems struktur kompromitteret. For at undgå skaden breder sig til andre områder, såsom et gulv sagging, væg vippe eller loftet revner, skal du erstatte rådnet karmen og studs hurtigst muligt. For denne tutorial, vil vi dække erstatter en 6 fod del af karmen plade og en 2 X 4 stud. Teknikken kræver ikke en masse ekspertise, men helt sikkert nogle knofedt.

Instruktioner

•Lay plastfolie på gulvet hvor du vil arbejde på at beskytte gulvet og indsamle vragdele. Hvis væggen ikke er udsat, bruge drywall hånd så for at lave et lille hul i drywall eller gips hvor reparation skal foretages. Trække væk en del af drywall eller gips benytter brækjern. Placeret ledninger og VVS i væggen område du vil arbejder og gøre dem til efterretning. Bruge bajonetsav, brækjern og hammer til at fjerne resten af drywall fra området, undgå disse strukturer.

•Measure 6-mund-området af karmen pladen, der skal fjernes og markeres.

•Nail stål omsnøringsbånd stykker, der strækker sig ned fra den øverste væg plade til hver stud i afsnittet rejses der ikke erstattes. Placere et søm i den øverste plade og 1 eller 2 negle i stutteriet. Dette vil holde pigge fastgjort til vægpladen som væggen er ophævet.

•Indstil den hydrauliske jack på gulvet ved siden af hvor karmen og studs skal udskiftes. Hvis du har en lang flade af væggen, bruge en justerbar kolonne hver 8 fod. Skub et stykke skrot 2 x 4 under jack til at hjælpe med at distribuere vægten. Dette er for en konkret eller standard gulv. Bruge et større træ base for at holde samling fra grave for en snavs overflade.

•Sæt en justerbar kolonne på stikket, og en 4 tommer metal støtte plade på toppen af kolonnen. Justere kolonnen højde til at passe det inde i væggen området hvor du arbejder. Skub kolonne øverst under den øverste væg plade. Justere kolonnen op, så det passer stramt. Forlade jack og bunden af kolonnen i stueetagen lige ved siden af karmen bundplade, du har brug for erstattet.

•Sæt en anden kolonne på den modsatte side af stutteriet udskiftes på en lille træ-blok på gulvet som du gjorde jack. Giv dig selv plads til at arbejde mellem kolonnerne, så tillader to fødder eller deromkring af afstanden mellem kolonnerne og stud. Skub kolonne øverst op under den øverste vindueskarm plade og justere det til en pasform.

•Begin løfte stikket langsomt, i 1/4-inch intervaller. Alternere mellem jacking og justere kolonnen uden jack at holde det stramt på den øverste plade. Løft væggen lidt, tjekke alt for stabilitet, og derefter justere jack op en anden 1/4-inch og følge med justerbar kolonne. Gøre dette indtil du har rejst væg højt nok til at have clearance at fjerne pladen rådnet vindueskarm mindst en tomme.

•Klippe gennem de bolte, der holder studs til karmen pladen i området vil blive fjernet, med en bajonetsav. Afhængigt af området rådnet position kunne det være tre eller fire studs. Vær sikker på at bære beskyttelsesbriller, når du skærer. Skåret del af karmen plade, der skal fjernes med saven. Find alle bolte du se holder dørtrin plade på plads, og skære vindueskarm plade på hver side af dem, hvis træet ikke er rådnet nok til at trække sig ud uden at skære det.

•Pry sill pladen ud forsigtigt med en hammer. Brug saven til at skære ud nogen lag bolte, der stikker ud fra den konkrete fod under karmen plade.

•Brug vakuum til at rydde op nogen så støv, snavs og træ partikler fra rådnet træ.

•Sæt vinklede parenteser i bunden af hver 2 x 4 stud, der ikke bliver erstattet. Skub dem på plads på stutteriet men ikke sikre dem endnu.

•Skub vindueskarm plade i nye stykke sted, og kontrollere hvis niveau. Du kan bruge sammensatte fiber shims til at justere den om nødvendigt.

•Drill gennem vindueskarm pladen med 3/8-inch murværk smule, og ned i de konkrete nedenfor. De nye 3/8 tomme lag bolte i sted men ikke stramme endnu.

•Skub bunden af 2 x 4 stud erstattet ud fra bunden, og ved hjælp af hammer, banke søm fra toppen holder det til den øverste plade.

•Sæt en vinklet beslag over hver ende af den nye 2 x 4 stud og slide det sted i væggen hvor gamle stud var placeret. Tjek det for niveau.

•Nail stud på plads på toppladen, holde det plumb.

•Begin sænkning væg langsomt i 1/4-inch intervaller, ligesom muren var rejst. Justere anden kolonnen som før sammen med kolonnen jack. Kontrollere stud du udskiftet for niveau hver så ofte under sænkning for at sikre det forbliver på plads.

•Åbn jack og kolonner når stud og omgivende væg hviler igen på karmen plade. Stramme lag bolte holder karmen til fundamentet. Brug de standard negle vedhæfte parentes i bunden af alle studs til karmen plade, kontrollere dem for niveau før sikring.

•Udskift drywall ark i afsnittet reparerede skære dem til at passe om nødvendigt af scoring med en hobbykniv og snapping off overskydende med en lige kant, som kanten af niveauet. Skrue dem på plads med standard drywall skruer, ved hjælp af rutinen og en Phillips hovedet lidt.

•Fyld drywall sømme med fælles sammensatte bruger murske, udjævning det ud så meget som muligt. Også dække skruehoveder med fælles sammensatte. Lad det tørre. Tilføje et andet lag til sømmene, anvende en stribe af drywall søm tap eller mesh, og pels det med fælles sammensatte. Lad det tørre. Sand og glat til slut.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com