Hvordan opdeles træ med akser

June 22

Hvordan opdeles træ med akser

Det vigtigste redskab til at opdele brænde er den opsplitning maul, en ax-lignende værktøj, der ligner en forhammer med en klinge kant. Men nogle gange en opsplitning maul er ikke tilgængelige, såsom på campingpladser eller leje hytter, og brændet skal opdele alle de samme. Under disse omstændigheder, kan du bruge en økse til at splitte brænde med kun lidt ekstra forberedelse.

Instruktioner

•Træk mindre logs fra træ bunke, krydret logfilerne i særdeleshed. Undgå buede logs eller knudrede logs.

•Indstil log stående op på en stor rund (tree trunk afsnit), en beton eller sten Huggeblokken eller nogle andre stabil, solid base. Hvis ingen er tilgængelige, finde et plaster på fortovet og indstille log deroppe.

•Strømforbrug i standby foran log og sæt hovedet af ax på toppen af det at måle den korrekte swingende afstand. Du ønsker at komfortabelt strike midten af log fra en armslængde.

•Swing ax ned fra skulderen, slående ax midt i loggen og langs træets årer. Fordi du bruger en økse og ikke en maul, bruge dine muskler til at øge styrken af slag.

•Withdraw ax fra log hvis det ikke delt helt, holder log med din mund og trække sig tilbage med dine hænder, arme og skuldre. Swing igen for at opdele log helt.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en forhammer og jern kiler, kan du opdele store logs og træ runder med dem i stedet for den opsplitning maul. Når stykkerne er lille nok, kan du opdele dem med en økse. Opdele træ er ikke om skarpheden af øksen, men om kraft og køre de træ fibre fra hinanden. Den smalle hoved med en økse overvinde ikke modstanden i en tyk log, så fokus på små logfiler så meget som muligt. Krydret logs split lettere end grønne logs. Vælg et niveau, tørt plaster på jorden som at splitte logs.
  • Ikke deles logs på almindelige jorden. Blød sod og jorden vil suge for meget af kraft fra dine slag, hvilket reducerer din Kløve kraft. Bære beskyttelsesbriller til at beskytte mod flyvende træ bits.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com