Hvordan til at dekorere væggene i en Punk soveværelse med billeder

December 9

Udtrykke din punk stil gennem billeder, når dekorere en soveværelse i en minimalistisk tilgang. Indramme dine foretrukne punk rock albumcovers eller T-shirts. Sat indrammet plakater og koncert tegn. Bliv inspireret. Grave ud gamle punk memorabilia som billet stubbe, band udklip og endda guitar picks. Træk LP covers og punk rock logoer at vride ud af din egen medley eller komposit design indarbejde dine foretrukne punk band. Vågne op en punk soveværelse med vintage og moderne kunst at signalere den nostalgiske æra af punk.

Instruktioner

Hvordan til at dekorere væggene i en Punk soveværelse

•Vælg navnet på din favorit punk bandet Ramones eller Dead Kennedys eller artister som Blondie og Iggy Pop. Stave ord med umalet træ væg bogstaver.

•Decorate hver bogstav med en del af bandets albumkunst. Dette kan gøres frihånd eller sporing dele af kunsten ved hjælp af kalkerpapir. Prøv at bruge grafiske komponenter eller abstrakte områder med dristige farver og linjer. Skitse ud råskitser i en sketch pad indtil du frigøre noget inspirerende. Sæt den til side.

•Glatte træ bogstaverne med fine sandkorn sandpapir og tørres af med en tør klud. Prime breve og lad tørre. Dernæst male et baggrundsfarven som skifer grå, sort eller skarp hvid på bogstaverne og lad tørre. Næste, blyant eller spore design på hvert stykke træ, så det ligner din endelige skitse.

•Start på indersiden af brev og maling i hvert afsnit, en ad gangen. Anvende en anden frakke, efter den første, der tørrer. Forsegle malede breve med to frakker af acryl fugemasse, og hænge bogstaverne på væggen i en kreativ konfiguration.

Graffiti billeder

•Compile en samling af punk memorabilia over dine foretrukne kunstnere. Kigge efter CD-omslag, fotografier, fan ' zines, løbesedler, koncertbilletter og andre emner relateret til punk scene.

•Lay udvalgte varer rundt i kanten af en tavle. Overlap dem ind i en interessant arrangement. Når du har dem på de ønskede steder, skære dem ud til at passe mere stramt og ombygge dem tilbage på bordet.

•Affix memorabilia på grænsen tavle med små mængder af epoxy. Brug en blød klud til at glatte dem ud. Hvis det ønskes, dække tavlen skifer med avis og spray klar Fikseringsvæske ind på elementerne, der skal beskytte dem. Lad det tørre.

Hæng op det punk-omkranset tavle på et soveværelse væg og udtrykke dig med graffiti i den vigtigste del af bestyrelsen. Design kan sprayes med fixativ for permanens eller holde dem midlertidigt.

Tips & advarsler

  • Alternativt, se på træbaserede lameller med 3M selvklæbende bagside til at dekorere i punk stil.
  • Omdan din egen punk designs til punk vægkunst ved hjælp af webstedet Vision sengetøj.
  • Kontroller, at rummet er godt ventileret, når du arbejder med spray fiksativ.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com