Hvordan at rengøre antik kobber emaljeret objekter

December 10

Hvordan at rengøre antik kobber emaljeret objekter

Kobber emalje genstande som smykker, retter og lapel pins vil vare i generationer hvis ordentligt plejet. Hvis din antikke kobber emalje stykker ser kedelig og beskidt, fikse dem op med en skånsom rengøring. Det er vigtigt at bemærke, at rengøring emalje kobber ikke er det samme som rengøring almindelig kobber, som normalt renses med en samlet syre gnide, som selv blid syre kan skade emaljen.

Instruktioner

•Rub emalje med en fnugfri mikrofiberklud med en cirkulær bevægelse. Hvis emaljen har et lag af støv eller snavs på overfladen, fugte kluden før gnide emalje.

•Tilføj en dråbe af mild sæbe til fugtig mikrofiberklud, hvis emaljen er særligt snavset. Gnid den sæbevand klud over overfladen i en cirkulær bevægelse, så fold kluden og tørre væk sæbe. Tørre emalje med en mikrofiberklud.

•Treat plettet områder af kobber med en løsning på én del citron juice og en del vand. Stedet anvende løsning til kobber med en vatpind, undgå emaljeret områder. Tørre løsning væk som du gå med et stykke køkkenrulle.

•Rinse kobber, herunder områderne emaljeret med koldt vand, hvis du har brugt citronsaft. Gnid emalje med en mikrofiberklud, som du skylles for at fjerne spor af citron syre fra overfladen. Tør stykke straks med en mikrofiberklud.

Tips & advarsler

  • Ikke nedsænkes emaljeret kobber i en sur opløsning som Fortyndet citronsaft.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com