Blomstrende kirsebær træ problemer

June 22

Blomstrende kirsebær træ problemer

Blomstrende kirsebærtræer kommer i en række størrelser, typer og blomster, som blomstrer i en bred vifte af lyserøde og hvide. Fra den standard størrelse at dværg til gråd sorter, de er alle til en vis grad eller en anden genstand for de samme typer af problemer: sygdomme, insekt angreb, selv skader forårsaget af maskiner. At identificere typen problem og dens årsag kan være vigtige i langsommere eller stoppe progressionen af betingelsen.

Almindelige sygdomme

Sort knude er en svamp sygdom, der forårsager korkagtig, aflange vækster på nye skud flere måneder efter den oprindelige infektion. Crown gall er en jord-bårne bakterier, der træder blomstringen kirsebær træ gennem en skade og skaber galls eller blister-lignende udvækster. Bakteriel fordærve forårsager knopper undlader at åbne, fedtede sorte pletter på blade og cankers at bryde ud på grene.

Insekt problemer

Skala, bladlus, Udvisningshamre og telt larver påvirker blomstrende kirsebærtræer. Bladlus er normalt ikke et problem, medmindre deres befolkninger får store. De andre kan dræbe grene og dele af træet.

Tørke og jordbundsproblemer

Blomstrende kirsebærtræer tåler ikke tørke godt. Komprimeret eller lerjord, der ikke er blevet ændret kan forårsage blomstrende kirsebær træer til at kæmpe for at trives. Mange kirsebær træer har tynd bark, der gør dem tilbøjelige til kollaterale skader fra ukrudt spisere og Græsslåmaskiner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com