Krydderier, at frastøde mus

June 22

Krydderier, at frastøde mus

Mus kan anrette skader inde i et hus og kan sprede sygdommen. Nogle metoder til udryddelse, såsom poison og mus fælder, kan være til fare for kæledyr og små børn. Mus kan dog naturligvis frastødt og afskrækket fra ind i hjemmet, ved hjælp af krydderier, som muligvis allerede i dit skab.

Cayenne peber

Mus ikke kan lide lugten af krydret krydderier som cayenne peber eller hot sauce. Indtage det vil forstyrre deres maver, så de har tendens til at holde sig væk fra den. Det er bedst til at drysse det omkring enhver mulig entryways mus kunne bruge for at komme ind i huset. Økonomi-størrelse shakers cayenne peber er billigere og sikrere end kommercielle mus afskrækningsmidler.

Pebermynte

Mus er afskrækket af duft af pebermynte og andre typer af mynte. Du kan drys tørrede blade omkring de steder, hvor musene blev opdaget, eller bedre endnu, vokse planter rundt om huset. Mange mennesker foretrækker blød bomuld bolde i Pebermynteolie og placere dem rundt i hjemmet, som de producere en stærkere duft og tendens til at være længerevarende. Pebermyntes aroma er behageligt for mennesker.

Kryddernelliker

Nelliker, frastøde selv om mindre udbredte end pebermynte, også rotter og mus. Du kan forberede poser af tørret krydderi ved at placere dem i strømpebukser eller si klud og forlader dem rundt i huset. Deres duft producerer en afslappende stemning i huset. De kan være placeret inde i møbler eller klemt inde mellem Sædehynder at forhindre musene i at bosætte sig i sofaen.

Hvidløg

Mus ikke kan lide det stærk lugt af hvidløg. Hakke hvidløg vil frigive sin lugt, øge dens effektivitet for nedslående mus. Ulempen er, at de fleste mennesker også ikke værdsætter en stærk lugt af hvidløg. Hvidløg kan fungerer bedst, når de placeres uden for huset eller i lofter og kældre, hvor beboerne ikke ofte går.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com