Sådan installeres Ultraviolet lys i en dam

June 23

Sådan installeres Ultraviolet lys i en dam

En haven Dam giver dybde og skønhed til næsten enhver landskab. Men at holde disse damme krystalklart er en konstant kamp mod alger. En måde at du kan hjælpe med at besejre er denne fjende ved at installere ultraviolet lys i din dam. De opererer inline med dit filtersystem og dræbe algerne ved hjælp af ultraviolet lys. Installation vil tage et par timer, men de spektakulære resultater for din Dam klarhed er det værd.

Instruktioner

•Measure størrelsen af din dam i gallon. Dette vil afgøre effekten af ultraviolet (UV) lys, som du skal bruge til effektivt at behandle din dam. Til damme op til 400 gallon, du har brug for UV-lys med et minimum af otte watt. For damme mellem 400 og 800 gallon, du har brug for en 15-Watts pære, mens damme over 800 gallon kræver en 25-watt UV pære. Hvis din Dam størrelse er lige på kanten af den anbefalede UV, bruge den næste højere watt.

•Purchase passende UV filter for din Dam størrelse. Ud over det minimum effekt ovenfor kommer UV lys i mange former og størrelser, alt efter forbindelsen filter og strømningshastigheden af en vand-funktionen (vandfald, springvand) hvor UV-lys er knyttet. Også holde i tankerne VVS størrelse af Dam-installationen. For eksempel, hvis du bruger 1.5-tomme VVS i din Dam, købe et UV-lys, der kommer med 1,5-tommer sockets.

•Kontroller at du har en outlet tilgængelige for UV-lys. De fleste lys i USA kræver en 120V kredsløb.

•Drej off dammen filtrering udstyr og enhver pumper, der kører. Hvis du har en afløbsventil, åbne dette således at vandet løber ud af dammen VVS.

•Find filter outlet linje. Du ønsker at installere din ultraviolet lys i linje efter filteret, men før nogen vand funktioner, som et vandfald.

•Klippe i linjen filter, ved hjælp af en nedstryger, hvis du bruger PVC VVS. Installere UV lys ved at vedhæfte filter outlet linje i input af UV-lys. Slut anden enden til de input af dit vand-funktionen. Igen, typen internetforbindelse og størrelsen afhænger af dine særlige vand VVS installation. Bruge PVC cement til at fastgøre og ventiler efter behov.

•Plug i filteret.

•Drej på filter og eventuelle andre Dam udstyr. De ultraviolette lys vil begynde at arbejde straks.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer i en ny Dam installation, tillade den biologiske filter til at køre for en dag eller så, før du slår UV lys. Dette vil give mulighed for en sund koloni af gavnlige bakterier til at slå rod i din Dam økosystem.
  • Udvis altid forsigtighed, når du arbejder med vand og elektricitet. Sæt din ultraviolet lys i en GFCI jordforbundet stikkontakt. Dette vil hjælpe med at forhindre elektrisk stød, hvis eventuelle lækager i kredsløbet udvikler.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com