Hvad de skal gøre med en bambus plante, er stigende i vand, som jeg ønsker at overførsel til jorden?

December 10

Hvad de skal gøre med en bambus plante, er stigende i vand, som jeg ønsker at overførsel til jorden?

Bambus har længe været populær i sin oprindelige klimaer til brug i bygninger og værktøjer. For nylig, bambus er blevet meget populær som en stueplante. Selvom der findes mange sorter af bambus, er meget få egnet til brug som potteplanter. Gigantiske bambus kan dyrkes i meget store Potter i virksomheder med meget højt til loftet, men er sjældent set i boliger. Den mest almindelige type af stueplante bambus er heldig bambus (Dracaena sanderiana) også kendt som falsk bambus. Disse sælges almindeligvis i beholdere fyldt med vand. Du kan transplantationen disse prøver i Potter for fortsat vækst.

Pottemuld overvejelser

Da disse planter er lavet for at vise, er det en god ide at købe en attraktiv pot, der vil forbedre udseendet af din Lucky Bamboo plante. Undgå terra cotta gryder, der har tendens til at miste fugt gennem deres vægge. En egnet gryde vil have god dræning og giver plads til fremtidige rodvækst.

Linje i bunden af din pot med ren grus. Dette grus skal være omtrent på størrelse med frosne ærter til at give god dræning. Siden dit anlæg er mest sandsynligt vokset i almindeligt vand, det vil fortsat kræve tilstrækkelige mængder af vand. Problemet med stillestående vand er imidlertid, at det har en tendens til at blive stagnerende. Dette lag grus vil bidrage til at flytte overskydende vand væk fra rødderne og ud af potten.

Vækstmedium

Købe en lille mængde af rent sand og sække vermiculit. Sandet er den ideelle vækstmedium for bambus potteplanter; Men, når det anvendes alene, sand kan blive stærkt komprimeret, hæmme rodvækst. Blande sand med vermiculit vil lysne mix og skabe et sundt miljø for din Lucky Bamboo plante. Bland lige dele af sand og vermiculit. Transplantation bambus i sin gryde ved at holde rødderne bare lidt over grus bunden; Udfyld de resterende område med en blanding af sand og vermiculit. Lucky bamboo kræver ikke store mængder af jord næringsstoffer, og faktisk kan blive ødelagt af at blive transplanteret ind i rige pottemuld. Holde din heldige bambus sund ved vanding det hyppigt med ikke-chlorerede vand. Du kan tilføje en meget lille mængde af vandopløselige vegetabilske fødevarer, hvis bladene begynder at gul og viser tegn på næringsstof afsavn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com