Tropiske Ocean træer

June 23

Tropiske Ocean træer

Af alle tusindvis af træarter, et relativt lille antal vokser af havet. I modsætning til indre arter er disse hårdføre tropiske træer salt og vind tolerant. Tropiske ocean træer er vigtigt for kystområdernes økosystemer som de giver levesteder og mad til en bred vifte af fugle og andre dyrearter. Mennesker også afhænge af mange tropiske ocean træer for byggematerialer, fødevare og medicinske formål.

Kokospalmen

Kokos palmer (Cocos nucifera) er synonymt med tropisk strand miljøer og vil trives i de fleste kystnære miljøer, fordi de er meget tolerante over for salt og vind. Fælles sorter af coconut palm inkluderer Panama tall, Malayan dværg, Jamaica høje og maypan hybrid. Kokospalmer vokser typisk 1 til 3 fødder pr. år at nå højder mellem 50 og 80 fod, selvom dværg sorter er betydeligt kortere. Kokospalmer kræver fuld sol og kan kun vokse i USDA hårdførhed zoner 10B til 11, hvor den mindste gennemsnitlige lav er 40 F.

Mangrove

Mangrover er unik blandt træerne, fordi de kan vokse i ustabile, lav-oxygen jorder, der er konstant mættet med saltvand. Disse træer trives i tropiske ocean miljøer som de kan tåle vand med salt koncentrationer, der ville dræbe de fleste planter. Når det er sagt, mangrovetræer stadig har brug for regelmæssige gennemskylning med ferskvand eller de vil dø. Disse træer er yderst vigtige for de økosystemer, som de vokser, giver levesteder for tusindvis af hav- og kystmiljøet skabninger som havet snegle og træ-klatring krabber.

Kiden

Kiden er en kystby træ indfødte til tropiske øer i Stillehavet som Marshall-øerne. Fuld vokset kiden træer (Tournefortia argentea) er mellem 5 og 25 fod høje og producere blade, der er typisk mellem 4 og 8 inches lang. De producerer også en lille grøn frugt, når de har nået modenhed, samt små hvide blomster, at spire fra deres grene. Kiden træ er en vigtig kilde til tømmer på disse øer og folk bruger det som brænde og gøre kniv håndtag, kano dele og dykning goggle rammer. Dens blade gør også lægemidler te.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com