Sådan vedhæfte tømmer til Cement

June 23

Builders bruger konkrete ankerbolte eller murværk ankre for at knytte tømmer til cement overflader som beton plader og vægge. Hvis du vil installere ankerbolte i hærdede murværk overflader, lim bygherrer"" bolt i et hul med to-delt forankring epoxy. Alternativt, bruger bygherrer normalt murværk kile ankre for at knytte tømmer til cement overflader. Hvis du lærer hvordan du installerer både ankerboltene og murværk ankre, kan du vælge den rigtige metode for dit projekt.

Instruktioner

Anchor Bolt og Epoxy

•Sæt en murværk borehoved til en kombination borehammer.

Pak elektriske bånd omkring drill bit skaft til at angive den ønskede dybde af bolt-hul. Bolten skal passere gennem tømmer og rager langt nok over tømmer at tillade udlæg i Skive og møtrik.

•Drill i murværk materiale indtil den elektrisk tape opfylder overfladen.

Fjern konkrete støv fra hullet med et brag af luft fra en kompressor eller med en lille børste. For at sikre en ordentlig bånd mellem epoxy og murværk, skal du fjerne alle løse partikler fra hullet. Indlæse en tube todelt forankring epoxy i en epoxy pistol. Fyld hullet med epoxy indtil lige under det hul rand.

•Plunge bolt i epoxy-fyldt hul og justere bolt i en oprejst position.

Straks tørre overskydende epoxy fra murværk overflader med en fugtig klud. Lad epoxyen hærde ifølge producentens instruktioner, typisk flere timer. Tillægger boret et træ borehoved og bore et hul gennem tømmer på den ønskede placering af anker. Placer tømmer over bolten og tryk på bord mod murværk overflade. Skub en skive på bolten.

•Thread en møtrik på bolten.

Spænd møtrikken med hånden, indtil møtrik og spændeskive tryk mod tømmers overflade. Fuldt spænd møtrikken med en skruenøgle til at forankre tømmer til murværk overflade.

Murværk kile ankre

•Sæt en murværk drill bit til boret og wrap elektrisk tape omkring den boret skaft til at angive dybden af den af Ankers hul.

Bore i murværk materiale indtil den elektrisk tape opfylder overfladen. Rene snavs og støv fra hul med en luftkompressor eller pensel. Tillægger boret et træ borehoved og bore et hul gennem tømmer på den ønskede placering af anker.

•Sæt kile Anker 's konisk butt i hullet.

Skub de tømmer hul over det anker skaft. Mens du holder tømmer i position, skub en skive på ankeret og tråd en møtrik ca halvvejs på Ankers skaft. Mens du holder tømmer i sted, pund Ankers spids med en hammer eller en kølle. Alternativt, har et arbejde partner hold tømmer som du pund.

•Træk på Ankers tip fra væggen efter hamren.

Hvis ankeret glider ud af hullet, genindsætte anker og pund igen. Hvis ankeret holder, ophøre omkuld. Spænd den anker møtrik i hånden, indtil skive og møtrik tryk mod tømmer. Vedhæfte en skruenøgle til møtrikken. Brug skruenøglen til at fuldt spænd møtrikken og sikre tømmer til murværk overflade.

Tips & advarsler

  • Husk at både murværk borehoveder og træ borehoveder skal svare i diameter til bolt eller Ankers skaft.
  • Altid check lokale bygning kode krav før du installerer ankre for strukturelle bærende applikationer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com